Libnet.ro
UNICEF

13:45

Incendiu la un bloc din Lugoj. Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate

Antena3 Antena3,
Incendiu la un bloc din Lugoj. Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate

Un incendiu puternic a izbucnit la un bloc din Lugoj. Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate. Incendiul s-a produs la un apartament, iar casa scarii a fost inundata de fum. Opt locatari s-au autoevacuat,. continuă pe Antena3

Incendiu intr-un bloc din Cluj-Napoca. Noua persoane au fost evacuate, patru dintre ele fiind transportate la spital

Un incendiu a izbucnit, duminica dimineata, intr-un apartament situat la parterul unui bloc din municipiul Cluj-Napoca. Noua persoane au fost evacuate, patru dintre acestea fiind transportate la spital. Proprietarul apartamentului in care a izbucnit focul a suferit arsuri, restul victimelor fiind agitate si posibil intoxicate cu fum.

Incendiu la o gradinita din Lugoj. Elevii au fost evacuati de urgenta

Un numar de 25 de prescolari de la Gradinita cu program normal nr. 25 din Lugoj au fost evacuati, miercuri, dupa ce a izbucnit un incendiu la tabloul electric al cladirii. ISU Timis a fost solicitat.

Incendiu puternic intr-un bloc din Cluj. Cladirea a fost evacuata, mai multe persoane au ajuns la spital

Un incendiu grav s-a produs duminica dimineata pe Aleea Micus, in Manastur. Am fost solicitati, in jurul orei 5. 50, sa intervenim pe Aleea Micus din mun Cluj-Napoca pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit .

INCENDIU PUTERNIC la o gradinita din Lugoj. in ce stare se afla cei 25 de copii din cladire

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri dimineata la o gradinita din Lugoj, judetul Timis. Incendiul s-a produs la scurt timp dupa inceperea programului, dupa ce un tablou electric a fost cuprins de.

AVALANSA intr-o cunsocuta statiune de schi din Elvetia: Mai multe persoane, prinse sub zapada (FOTO)

Tragedie in Elvetia. O avalansa s-a prosud intr-o cunoscuta statiune de schi, 12 persoane fiind prinse sub zapada. Avalansa a avut loc in statiunea din Crans Montana din Valais, canton situat in sud-vestu.

Viorel Lis A CEDAT: Din pacate, anuntul trist a fost facut, in LACRIMI, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Desi s-a confruntat cu grave probleme de sanatate, Viorel Lis a reusit, recent, sa uimeasca intreaga lume mondena autohtona.

Starea femeii din judetul Mures, care a fost impuscata din greseala de un politist, s-a mai imbunatatit

Femeia din judetul Mures, impuscata din greseala de un politist care urmarea un sofer fugar, e intr-o stare mai buna, insa are nevoie de recuperare. Victima a fost internata la Sectia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )