Libnet.ro
UNICEF

10:15

VREMEA se raceste brusc. Temperaturile vor fi in scadere in toata tara

Antena3 Antena3,
VREMEA se raceste brusc. Temperaturile vor fi in scadere in toata tara

Prognoza meteo pentru joi, 14 noiembrie 2019. Desi valorile termice vor fi in scadere in toata tara, se vor mentine cu mult peste cele normale la aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse. continuă pe Antena3

VREMEA se raceste brusc. Temperaturile vor fi in scadere in toata tara

Prognoza meteo pentru miercuri, 13 noiembrie 2019. Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori mult mai ridicate decat cele climatologic specifice datei. Cerul va avea innorari in cea mai mare.

Pronoza meteo, luni, 11 noiembrie. Vremea se raceste brusc, ploi si ninsori

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua prognoza. Iata care sunt temperaturile pentru azi, 11 noiembrie! Vezi aici cum va fi vremea in toata tara. Prognoza meteo pentru luni, 11 noiembrie Specialistii de la ANM indica faptul ca valorile termice vor urma sa scada in majoritatea zonelor de pe teritoriul Romaniei.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 14 noiembrie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Desi valorile termice vor fi in scadere in toata tara, se vor mentine cu mult peste cele normale la aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 19 grade, iar cele minime intre 5 si.

Alerta meteo: Se intorc ploile in toata tara. Ce temperaturi se anunta

Vremea se schimba de maine in toata tara. Desi temperaturile continua sa ramana ridicate pentru data din calendar, de miercuri dimineata, 13 noiembrie, si pana joi, 14 noiembrie, ora 18. 00, va fi in vigoare o avertizare meteo de ploi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )