Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a cautat Raed Arafat, de fapt, in emsiunea Un Show Pacatos la Capatos, pe Antena 1. Nimeni nu a inteles in plina criza scopul

Playtech Playtech,
Ce a cautat Raed Arafat, de fapt, in emsiunea Un Show Pacatos la Capatos, pe Antena 1. Nimeni nu a inteles in plina criza scopul

Au aparut noi informatii despre cum vor decurge lucrurile in Romania, in cazul in care pandemia va afecta din ce in ce mai mult tara. Raed Arafat dat noi declaratii despre cum vor proceda medicii in astfel de situatii. Raed Arafat, noi informatii despre coronavirus in emisiunea lui Capatos Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Raed Arafat nu are o sotie. De ce nu s-a casatorit pana acum

Raed Arafat este secretarul de stat in Ministerul Afacerilor de Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dar si o figura extrem de mediatizata si importanta in aceste momente de criza pentru Romania. Este o persoana dedicata muncii sale si mereu prezenta in toate problemele statului care au avut legatura directa cu el.

RAED ARAFAT: Amenzi de 20.000 de lei pentru persoanele care nu au declarat ca vin dintr-o zona afectata de coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat miercuri ca au fost aplicate amenzi de 20. 000 de lei pentru persoane care nu au declarat ca vin dintr-o zona afectata de coronavirus sau care au spus ca se vor autoizola la domiciliu, dar nu au mai ajuns la destinatie.

Raed Arafat anunta adoptarea unor masuri noi pentru evitarea raspandirii epidemiei cu coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat marti seara, ca autoritatile pregatesc noi masuri de precautie prin care sa limiteze raspandirea epidemiei de coronavirus, in contextul in care Romania a ajuns sa aiba in prezent 29 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Ce evenimente importante vor avea loc astazi Astfel, astazi, 11 martie .

Raed Arafat: Este posibil sa se ajunga la o rata de infectare foarte mare. S-ar putea restrictiona si mai mult adunarile publice, inclusiv activitatile bisericii

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat spune ca autoritatile iau in calcul restrictionarea mai drastica in ceea ce priveste adunarile cu un numar mare de persoane, prin scaderea numarului de participanti, decizia urmand a se aplica tuturor institutiilor sau contextelor, inclusiv Bisericii. Este posibil sa se ajunga la o rata de infectare foarte mare, a spus Arafat, afirmand ca estimarile mondiale vorbesc despre 30 70%.

Raed Arafat: Lipsa starii de urgenta nu inseamna lipsa unei actiuni concrete si corecte in raspunsul la aceasta situatie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca oamenii trebuie sa inteleaga ca lipsa starii de urgenta nu inseamna lipsa unei actiuni concrete si corecte in raspunsul la aceasta situatie. El anunta ca mai multe camioane cu echipament medical sunt in drum catre Romania si ca autoritatile au gasit furnizori de echipamente.

Ce se intampla cu persoanele care doar tranziteaza tarile aflate in zona rosie. Raed Arafat a facut anuntul

Persoanele care tranziteaza tarile aflate in zona rosie intra obligatoriu in carantina, la venirea in tara. Anuntul a fost facut de Raed Arafat la Antena 3.

Ce se va intampla dupa ce numarul infectatilor cu coronavirus va creste. Raed Arafat: Cazurile usoare, tratate acasa

Raed Arafat sustine ca se va ajunge la tratarea bolnavilor la domiciliu, in conditiile in care cazurile infectatilor cu coronavirus vor creste foarte mult. Aceasta masura va fi luata doar in cazurile usoare.

Victor Ponta, propunere de Guvern in plina criza de coronavirus: Raed Arafat - premier, Florin Georgescu - vicepremier

Victor Ponta a lansat o propunere privind construirea unui nou Guvern in jurul lui Raed Arafat, care sa ajute Romania sa treaca de criza provocata de coronavirus.

Cristian Tudor Popescu: Premierul in aceste zile a fost Raed Arafat

Cristian Tudor Popescu sustine ca premierul din aceste zile a fost Raed Arafat.

Raed Arafat: Bucurestiul nu intra in carantina Nimeni nu stie care va fi scenariul, preventia poate intarzia raspandirea coronavirusului pana cand va exista un vaccin

In acest moment nu avem un scenariu care sa necesite intrarea Bucurestiului in carantina, dar daca in Capitala se va ajunge la foarte multe cazuri de infectie cu coronavirus putem lua astfel de masuri, dar nu in acest moment, a declarat miercuri seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. El mai spune ca nimeni nu poate sa certifice care va fi scenariul evolutiei coronavirusului in Romania. Masurile de preventie au rolul de a limita si intarzia cat mai mult raspandirea virusului pana cand va exista un vaccin si un tratament pentru el.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )