Libnet.ro
UNICEF

10:15

Motivul pentru care Raed Arafat nu are o sotie. De ce nu s-a casatorit pana acum

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Raed Arafat nu are o sotie. De ce nu s-a casatorit pana acum

Raed Arafat este secretarul de stat in Ministerul Afacerilor de Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dar si o figura extrem de mediatizata si importanta in aceste momente de criza pentru Romania. Este o persoana dedicata muncii sale si mereu prezenta in toate problemele statului care au avut legatura directa cu el. continuă pe Playtech

Ce meserie are sotia lui Lucian Mandruta. Motivul pentru care au inceput sa discute planurile de criza

In ultima perioada Lucian Mandruta apare, din ce in ce mai des, in public si a devenit un adavarat formator de opinie. Cu o activitate intensa pe retele de socializare, Lucian Mandruta reuseste de fiecare data sa surprinda, atat prin parerile sale pe marginea subiectelor de interes general, dar si prin dezvaluirile facute. Ce meserie .

Meghan Markle, in lacrimi. Motivul pentru care sotia Printului Harry a plans in public

Meghan Markle a izbucnit in plans! Ce s-a intamplat atat de emotionant incat sa nu-si mai poata stapani lacrimile? Motivul pentru care sotia printului Harry a reactionat asa! Meghan Markle, in lacrimi Printul Harry si Meghan Markle au parasit pentru scurt timp Canada si au dat o fuga pana in Marea Britanie, la familia printului.

Motivul pentru care Loredana Groza a semnat cu Antena 1. Au fost banii o prioritate?

Loredana s-a mutat la antena, dar cu ce scop? Spune chiar ea. De curand aceasta a semnat cu Antena 1, in calitate de jurat al noii editi Next Star. De acum isi va face aparitia langa Stefan Banica si Dorian Popa. Motivul pentru care Loredana Groza a semnat cu Antena 1 Dupa cum prea bine .

A aparut DOVADA! Bianca Dragusanu DIVORTEAZA! Motivul pentru care vedeta s-a despartit de Alex Bodi

Zi grea pentru Bianca Dragusanu si sotul ei. Potrivit Spynews. ro,exista un document prin care blondina este chemata chiar pe 10 martie la Tribunal, pentru desfacerea casatoriei. Se pare.

RAED ARAFAT: Amenzi de 20.000 de lei pentru persoanele care nu au declarat ca vin dintr-o zona afectata de coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat miercuri ca au fost aplicate amenzi de 20. 000 de lei pentru persoane care nu au declarat ca vin dintr-o zona afectata de coronavirus sau care au spus ca se vor autoizola la domiciliu, dar nu au mai ajuns la destinatie.

Raed Arafat anunta adoptarea unor masuri noi pentru evitarea raspandirii epidemiei cu coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat marti seara, ca autoritatile pregatesc noi masuri de precautie prin care sa limiteze raspandirea epidemiei de coronavirus, in contextul in care Romania a ajuns sa aiba in prezent 29 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Ce evenimente importante vor avea loc astazi Astfel, astazi, 11 martie .

Raed Arafat: Bucurestiul nu intra in carantina Nimeni nu stie care va fi scenariul, preventia poate intarzia raspandirea coronavirusului pana cand va exista un vaccin

In acest moment nu avem un scenariu care sa necesite intrarea Bucurestiului in carantina, dar daca in Capitala se va ajunge la foarte multe cazuri de infectie cu coronavirus putem lua astfel de masuri, dar nu in acest moment, a declarat miercuri seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. El mai spune ca nimeni nu poate sa certifice care va fi scenariul evolutiei coronavirusului in Romania. Masurile de preventie au rolul de a limita si intarzia cat mai mult raspandirea virusului pana cand va exista un vaccin si un tratament pentru el.

Raed Arafat, masuri speciale pentru limitarea raspandirii coronavirusului: 4.000 de euro amenda pentru cei care nu respecta regulile LIVE TEXT si VIDEO

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, si secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, sustin o declaratie de presa, la sediul MAI, incepand cu ora 11, legata de situatia provocata de coronavirus.

Raed Arafat: Oamenii trebuie sa inteleaga masurile luate de autoritati. Sunt necesare si corecte

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a atras atentia persoanelor care nu respecta masurileluate de autoritati pentru limitarea raspandirii coronavirusului ca totul este pentru siguranta lor.

Raed Arafat anunta suplimentarea locurilor de carantina Marcel Vela: Am decis, la sugestia premierului, sa extindem anchetele epidemiologice

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat, duminica noapte, ca exista in plan suplimentarea locurilor pentru carantina, avand in vedere numarul tot mai mare de persoane care vin din zone cu raspandire larga a coronavirusului. La randul sau, ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat ca Romania are capacitatea financiara pentru a inchiria locuri de carantina pentru cei bolnavi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )