Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cauti un mop electric de calitate? Iata cele mai bune oferte!

România Liberă România Liberă,
Cauti un mop electric de calitate? Iata cele mai bune oferte!

In momentul in care folosesti pentru prima data un mop electric, te lamuresti ca nu vei mai avea nev. continuă pe România Liberă

Care-s cele mai bune masti care te protejeaza in pandemie

Se face aproape un an de cand in Romania a fost descoperit primul caz de infectare cu coronavius, iar masca a ajuns sa fie, poate, cel mai cumparat accesoriu. Iata care sunt cele mai bune.

Ce se intampla in corpul tau daca mananci des peste. Specialistii au cele mai bune vesti

Pestele trebuie sa existe in meniul saptamanal al oamenilor. Care este beneficiul consumului unei astfel de carni? Specialistii vin cu vesti bune pentru cei care adauga meselor peste. Consumi peste? Ce se intampla in corpul tau daca mananci des? Alimentatia sanatoasa si corespunzatoare varstei te ajuta sa treci mai bine peste ani si sa ai .

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Lista preturilor la curent electric pe piata libera. Cele mai ieftine oferte

Piata de electricitate a devenit complet liberalizata incepand de vineri, 1 ianuarie 2021, ceea ce inseamna ca romanii nu mai platesc preturi stabilitate de ANRE, ci trebuie sa compare si sa-si aleaga oferta care li se potriveste cel mai bine.

Lista preturilor la curentul electric pe piata libera. Cele mai ieftine oferte

Piata de electricitate a devenit complet liberalizata incepand de vineri, 1 ianuarie 2021, ceea ce inseamna ca romanii nu mai platesc preturi stabilitate de ANRE, ci trebuie sa compare si sa-si aleaga oferta care li se potriveste cel mai bine.

Criptomonede 2021 care sunt cele mai puternice si cu cat au crescut in ultimele 12 luni

Criptomonedasaucriptovaluta provine din englezesculCryptoCurrency. Reprezinta un tip de moneda digitala, virtuala, o moneda surogat, nebancara, folosita ca mijloc de plata. Criptomonedele nu sunt monede electronice. Iata care sunt cele mai puternice criptomonede din 2021 si cat au crescut in ultimul an. Top criptomonede 2021. Cat au crescut in ultimul an Anul trecut este unul care .

Ce angajament financiar si-a luat Romania pentru gazduirea la Bucuresti a Centrului Cyber al UE: Va suporta costurile cu chiria si utilitatile pe 10 ani Alte tari au facut angajamente mai bune, spune Ministrul Finantelor

Statul roman si-a asumat sa acopere timp de 10 ani costurile cu chiria si utilitatile noului Centru de securitate cibernetica al UE din Bucuresti, in conditiile in care acest aspect a reprezentat un avantaj in procesul de evaluare a candidaturilor tarilor UE care si-au dorit sa gazduiasca aceasta structura europeana, se arata intr-un Memorandum care va fi discutat miercuri de catre Guvern. Contactat de HotNews. ro, ministrul Finantelor, Alexandru Nazare, a precizat ca toate tarile care au participat la competitia gazduirii acestui centru european au facut astfel de angajamente financiare, unele chiar mai bune decat ale Romaniei.

Topul judetelor dupa noua raportare a cazurilor de COVID-19. Cele mai multe imbolnaviri, in Bucuresti, Timis si Iasi

In ultimele 24 de ore, cele mai multe cazuri de coronavirus - 944 - au fost raportate, in continuare, in Bucuresti, in timp ce Timis si Iasi deschid topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Calendar ortodox aprilie 2021. Cele mai importante sarbatori crestine din aceasta luna

In calendarul crestin ortodox al lunii aprilie 2021 sunt noua sarbatori importante, respectiv 6 de cruce neagra si trei de cruce rosie. Sarbatorile de cruce neagra sunt: Sfantul Eutihie, patriarhul Constantinopolului 6 aprilie), Sfantul Mucenic Sava de la Buzau 12 aprilie), Sfantul Cuvios Ierarh Pahomie de la Gledin 14 aprilie), Sfantul Teotim, Episcopul Tomisului 20 .

Toti cei care au cont si card bancar trebuie sa afle urgent: una dintre cele mai mari banci a facut anuntul

2021 a venit cu schimbari semnificative in sistemul bancar. Una dintre cele mai mari banci a anuntat ce inseamna asta pentru clienti ca sa fii pregatit. Pe fondul schimbarilor necesare de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )