Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cavalerul de Malta care a pus pe picoare una dintre cele mai performante clinici din Timisoara

Adevărul Adevărul,
Cavalerul de Malta care a pus pe picoare una dintre cele mai performante clinici din Timisoara

In urma cu zece ani, la initiativa doctorului Mihai Ionac, Cavaler de Malta, a luat fiinta Clinica de Chirurgie Vasculara din Timisoara. continuă pe Adevărul

Leicester City, noua campioana din Premier League: Povestea unui club care a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului! (FOTO)

OrasulLeicesterdinRegatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, aflat la aproape 160 de kilometri de capitala Londra, a reusit sa se ridice peste metropola. Si nu din punctul de vedere al.

Un moldovean a facut furori la una dintre cele mai populare emisiuni americane - VIDEO

Alex Malaga, tanarul de 26 de ani din Republica Moldova, care s-a remarcat la concursul Britanicii au talent a aparut ieri in celebra emisiune TV americana The Ellen DeGeneres.

Imbinarea terapiei cognitive cu meditatia de tip mindfulness este una dintre cele mai eficiente metode pentru tratarea depresiei recurente

Pentru persoanele care sufera de depresie recurenta cea mai buna metoda de tratare a acestei afectiuni psihologice este meditatia ce foloseste tehnica terapeutica de tip mindfulness imbinata cu terapia cognitiva este concluzia unui nou studiu efectuat de psihologii de la Universitatea din Oxford si publicat recent in jurnalul de specialitate JAMA Psychiatry. Terapia cognitiva se concentreaza pe construirea modelelor de gandire care sa inlocuiasca procesele dezadaptative, iar meditatia ajuta subiectii sa isi constientizeze gandurile si emotiile, sa le accepte si sa nu reactioneze critic cu privire la acestea. Impreuna cele doua metode ar putea fi cel mai bun tratament in lupta cu depresia.

Credit imobiliar fara niciun fel de avans. Decizia soc, luata de o banca britanica

Barclays, una dintre cele mai mari banci britanice, a devenit prima institutie financiara care a lansat dupa criza un credit ipotecar de 100% din valoarea locuintei fara niciun fel de avans, scrie ZF. ro,.

Povestea preotului-speolog care pazeste una dintre cele mai periculoase pesteri din Romania: Riscul sa mori este foarte mare, mai ales primavara si vara

Pestera Tausoare, una dintre cele mai fascinante pesteri din tara si o adevarata minune a lumii in ochii speologilor, este ingrijita de mai bine de 15 ani de un preot ortodox. Acesta nu are doar grija de pestera pe care o cerceteaza speologi din intreaga lume, ci a si transmis pasiunea sa fiului sau, care a intrat prima data in Tausoare pe cand avea doar cativa ani.

Cum au trait fotbalistii lui Leicester finalul meciului care i-a facut campioni in Premier League (VIDEO)

Bucurie mare pentru toti fanii modestei formatii Leicester City, care a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului, castigand titlul in Premier League. Detalii.

Irina Begu, prima dintre cele patru romance care se regasesc pe tabloul de la Madrid, s-a calificat in sferturile turneului

Irina Begu este prima dintre cele patru romance calificate in optimile turneului de la Madrid care merge mai departe in sferturi. Begu a trecut de Christina McHale in trei seturi, scor 6-7,.

Regina Romaniei care l-a sfidat pe Hitler

Una dintre cele mai intunecate perioade din istoria Romaniei, cea a Celui - de-al Doilea Razboi Mondial, a dat una dintre cele mai luminoase figuri: cea a Reginei Mama Elena a Romaniei. in acei ani in care romanii cunosteau dureroasele amputari teritoriale din 1940, in care tara experimentase ororile legionarismului si apoi ale dictaturii generalului Ion Antonescu, ingrozitorul Holocaust organizat impotriva evreilor si suferintele razboiului, sperantele unui viitor mai bun se legau de Familia Regala, singura care isi pastrase prestigiul intact si care parea capabila sa scoata tara din capcana Istoriei.

Polonia si Ungaria critica dur contributia de solidaritate de 250.000 de euro pe care CE vrea sa o impuna pentru fiecare refugiat refuzat: Un santaj, incalca drepturile statelor membre

Polonia si Ungaria critica dur planul pentru migranti al Comisiei Europene, prezentat miercuri la Bruxelles. Una dintre cele mai controversate propuneri este cea privind impunerea unei contributii de solidaritate in valoare de 250. 000 de euro pe care statele membre ar urma sa o plateasca pentru fiecare refugiat solicitant de azil pe care refuza sa il primeasca. Amenzile propuse de Comisia Europeana reprezinta un santaj, a declarat miercuri ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, dupa o intalnire cu oficiali din Cehia, Slovacia si Polonia, tarile din grupul Visegrad, anunta Reuters.

Hackerul care a furat milioane de dolari din banci, obligat sa inapoieze toti banii

Conform unei decizii judecatoresti recente, autorul virusului Gozi va fi nevoit sa plateasca 6,9 milioane de dolari. in urma cu cativa ani, virusul Gozi, creat de un rus pe nume Nikita Kuzmin, era una dintre cele mai mari amenintari la adresa institutiilor financiare. in cazul in care nu ati auzit de acesta, trebui sa stiti [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )