Libnet.ro
UNICEF

08:15

Caz bizar in Statele Unite. O batrana a decedat, dupa ce o femeie dezbracata a sarit in patul ei

Antena3 Antena3,
Caz bizar in Statele Unite. O batrana a decedat, dupa ce o femeie dezbracata a sarit in patul ei

O batrana, in varsta de 72 de ani, din Statele Unite, a murit dupa ce o femeia a sarit dezbracata, in pat cu ea, in timpul unei talharii la domiciliu. Joyce Woods a facut. continuă pe Antena3

Rex Tillerson: Statele Unite sunt inca interesate de un posibil dialog cu Coreea de Nord

Statele Unite raman deschise la un posibil dialog cu Coreea de Nord, care a decis sa nu-si execute pentru moment proiectul de lansare de rachete spre teritoriul american Guam, a declarat marti secretarul de stat american, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Mitropolitul Clujului, ingrijorat de tensiunile dintre Coreea de Nord si Statele Unite: ii cerem Maicii Domnului sa puna pace in lume

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicut, s-a declarat, marti, ingrijorat de tensiunile existente intre Coreea de Nord si Statele Unite. Astfel, in predica tinuta la Manastirea Nicula, i-a cerut Maicii Domnului sa puna pace in lume.

Iranul ameninta ca-si va relua programul nuclear militar daca Statele Unite ii vor impune noi sanctiuni

Iranul ar putea renunta rapid sa respecte acordul nuclear cu marile puteri daca Statele Unite continua politicile de sanctiuni si coercitie, a declarat marti presedintele iranian Hassan Rohani.

Conflictul dintre Coreea de Nord si Statele Unite se amplifica: Ambasadorii cheie, rechemati la Phenian

Ambasadorii nord-coreeni de la misiunile diplomatice din China, Rusia si la ONU ar fi fost rechemati in Phenian, in contextul amplificarii tensiunilor dintre Statele Unite si Coreea de Nord.

Trump, acuzat de inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, care au dus la mortea a trei persoane

Primarul din Charlottesville, Michael Signer, l-a condamnat in aceasta dimineata pe presedintele Donald Trump pentru inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, precum si pentru violentele generate de militantii de extrema-dreapta si de grupurile antifasciste pe strazile din pitoreasca localitate din Virginia, transmite The Independent.

Presedintele Trump, acuzat de inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, care au dus sambata noaptea la moartea a trei persoane si ranirea a altor 35

Primarul din Charlottesville, Michael Signer, l-a condamnat duminica dimineata pe presedintele Donald Trump pentru inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, precum si pentru violentele generate de militantii de extrema-dreapta si de grupurile antifasciste pe strazile din pitoreasca localitate din Virginia, transmite The Independent, potrivit News. ro.

Un raport al ONU critica Statele Unite pe motiv ca ar aplica azilantilor un regim de detentie

Un raport inaintat luni Consiliului Natiunilor Unite pentru Drepturile Omului UNHCR) cere Statelor Unite sa puna capat regimului de detentie aplicat potentialilor imigranti, inclusiv solicitantilor de azil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )