Libnet.ro
UNICEF

23:45

Trump, acuzat de inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, care au dus la mortea a trei persoane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump, acuzat de inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, care au dus la mortea a trei persoane

Primarul din Charlottesville, Michael Signer, l-a condamnat in aceasta dimineata pe presedintele Donald Trump pentru inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, precum si pentru violentele generate de militantii de extrema-dreapta si de grupurile antifasciste pe strazile din pitoreasca localitate din Virginia, transmite The Independent. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Trump, acuzat de inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, care au dus sambata noaptea la moartea a trei persoane si ranirea a altor 35

Primarul din Charlottesville, Michael Signer, l-a condamnat duminica dimineata pe presedintele Donald Trump pentru inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, precum si pentru violentele generate de militantii de extrema-dreapta si de grupurile antifasciste pe strazile din pitoreasca localitate din Virginia, transmite The Independent, potrivit News. ro.

Regimul de la Phenian ameninta ca va lansa rachete spre o zona din apropierea teritoriului Guam. Cum vor riposta Statele Unite

Un consilier al presedintelui american Donald Trump a anuntat ca Washingtonul se va folosi de orice masura adecvata pentru a proteja Statele Unite de amenintarile Coreii de Nord, dupa ce regimul de la Phenian a anuntat ca elaboreaza un plan privind un atac cu rachete impotriva teritoriului american Guam.

China AMENINTA Statele Unite cu sustinerea Coreii de Nord in cazul unui atac militar al americanilor

China va interveni militar daca Statele Unite si Coreea de Sud vor lansa operatiuni pentru rasturnarea regimului nord-coreean, avertizeaza cotidianul de stat Global Times. in schimb, chinezii.

Rusia se teme de riscul unui conflict intre Statele Unite si Coreea de Nord

Rusia se teme de posibilitatea unui conflict ridicat intre Statele Unite si Coreea de Nord, a afirmat vineri seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov. Acesta a sugerat ca Washingtonul ar trebui sa faca un prim.

Australia anunta ca va sprijini Statele Unite, in cazul unui atac al Coreii de Nord

Prim-ministrul australian, Malcolm Turnbull, a declarat vineri, in plina escaladare a amenintarilor reciproce intre Washington si Phenian, ca Australia va sprijini Statele Unite in eventualitatea unui atac venit din Coreea de Nord.

Australia: Premierul Turnbull spune ca tara sa va sprijini Statele Unite in cazul unui atac al Phenianului

Prim-ministrul australian, Malcolm Turnbull, a declarat vineri, in plina escaladare a amenintarilor reciproce intre Washington si Phenian, ca tara sa va sprijini Statele Unite in eventualitatea unui atac al Coreei de Nord, transmiteAgerpres, care citeaza EFE.

Crimele de razboi comise de Statele Unite pe care Coreea de Nord nu le poate uita

In contextul intensificarii tensiunilor dintre Washington si Phenian, mass media occidentala tinde sa prezinte o imagine adeseori complet falsa a Coreei de Nord, acompaniata de dezumanizarea a celor peste 25 de milioane de nord-coreeni, deseori prezentati asemenea unei turme ce respecta orbeste ordinele venite din partea unui lider malefic, desprins parca din benzile desenate.

SUA: Donald Trump denunta URA dupa VIOLENTELE din Virginia

Presedintele american Donald Trump a condamnat sambata violentele care au izbucnit intre nationalisti albi si contramanifestanti in orasul Charlottesville, din statul Virginia, informeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )