Libnet.ro
UNICEF

13:31

Caz cutremurator in Cluj: Copil de 9 ani, gasit mort in casa, cu urme de violenta pe corp. Cine sunt principalii suspecti (VIDEO)

B1 B1,
Caz cutremurator in Cluj: Copil de 9 ani, gasit mort in casa, cu urme de violenta pe corp. Cine sunt principalii suspecti (VIDEO)

Caz cutremurator in Cluj. Un copil de noua ani a fost gasit mort in casa. Din primele cercetari, se pare ca baiatul ar fi sfarsit in urma unei batai crunte. Principalii suspecti sunt mama copilului si. continuă pe B1

Cluj: Copil de 9 ani omorat in bataie de mama lui. Femeia a fost retinuta Cei doi frati ai baietelului, intre care unul geaman, internati intr-un centru social -UPDATE

Un copil de 9 ani a fost gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica, intr-o locuinta din Cluj-Napoca, pe corpul acestuia fiind descoperite urme de agresiune. Moartea copilului a fost una violenta, au stabilit anchetatorii, in urma necropsiei. Mama baiatului, suspectata ca si-a batut fiul pana a murit, a fost retinuta. Cei doi frati ai baietelului, care au 9 si 12 ani, au fost internati intr-un centru de primire in regim de urgenta. Potrivit autoritatilor, cei trei frati au mai fost in sistemul de protectie, fiind crescuti de asistenti maternali, dupa care au fost redati mamei.

Mama copilului din Cluj, gasit mort in casa, a fost retinuta

UPDATEMama copilului de 9 ani gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica, a fost retinuta de politisti si urmeaza sa fie prezentata magistratilor pentru arestare preventiva. Copilul a fost.

Doliu in lumea SPORTULUI! Unul dintre cei mai talentati sportivi, gasit MORT in casa (FOTO)

Doliu in lumea sportului. Un pugilist a fost gasit mort in casa. Este vorba despre mexicanul Ivan Sonrics Ramirez, 24 de ani.

Doliu in lumea presei din Romania! Jurnalistul de 41 de ani a fost gasit mort in casa (FOTO)

Doliu in lumea presei. Catalin Siclitaru a fost gasit mort in casa. Fostul jurnalist, 41 de ani, a fost gasit inconstient de sotia sa, in apartamentul lor din Constanta.

Moarte suspecta in Cluj. Copil de noua ani, gasit fara suflare in casa

Un copil de noua ani a fost gasit mort in casa, sambata noapte, in Cluj. Anchetatorii, ajunsi la fata locului, au descoperit trupul fara viata al minorului plin de rani si.

A fost retinuta mama copilului gasit mort intr-o casa din Cluj-Napoca

Un copil de 9 ani a foat gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica,intr-o locuinta din Cluj-Na.

Un cunoscut jurnalist din Romania a fost gasit mort in casa

In varsta de 41 de ani, tata a doi copii, fostul jurnalist constantean Catalin Siclitaru a incetat din viata. Acesta nu era cunoscut cu afectiuni medicale. El a fost gasit prabusit in casa de sotia.

Ziarist gasit mort in locuinta. Catalin avea doar 41 ani si era extrem de talentat

Jurnalistul Catalin Siclitaru a fost gasit mort in casa, de sotia sa, in dimineata de vineri, 5 iulie. Publicist extrem de talentat, Catalin avea 41 ani si era tatal al doi copii.

Doliu in presa din Romania. Un jurnalist a fost gasit mort in locuinta. Avea 41 de ani

Doliu in lumea presei! Un jurnalist din Constanta a fost gasit mort in propria locuinta. Acesta avea doar 41 de ani si a lasat in urma doi copii, o fata si un baiat. Jurnalist gasit mort in locuinta Jurnalistul Catalin Sicilitaru a fost gasit fara suflare in locuinta sa, in dimineata de vineri, 5 iulie.

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )