Libnet.ro
UNICEF

16:30

Moarte suspecta in Cluj. Copil de noua ani, gasit fara suflare in casa

Antena3 Antena3,
Moarte suspecta in Cluj. Copil de noua ani, gasit fara suflare in casa

Un copil de noua ani a fost gasit mort in casa, sambata noapte, in Cluj. Anchetatorii, ajunsi la fata locului, au descoperit trupul fara viata al minorului plin de rani si. continuă pe Antena3

Moarte cumplita a unui copil de 9 ani din Cluj gasit in casa plin de lovituri. Mama, principalul suspect

O femeie in varsta de 40 de ani a sesizat la 112 ca si-a gasit copilul in varsta de noua ani fara suflare in casa, intr-un apartament din cartierul clujean Marasti.

Cluj: Copil de 9 ani omorat in bataie de mama lui. Femeia a fost retinuta Cei doi frati ai baietelului, intre care unul geaman, internati intr-un centru social -UPDATE

Un copil de 9 ani a fost gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica, intr-o locuinta din Cluj-Napoca, pe corpul acestuia fiind descoperite urme de agresiune. Moartea copilului a fost una violenta, au stabilit anchetatorii, in urma necropsiei. Mama baiatului, suspectata ca si-a batut fiul pana a murit, a fost retinuta. Cei doi frati ai baietelului, care au 9 si 12 ani, au fost internati intr-un centru de primire in regim de urgenta. Potrivit autoritatilor, cei trei frati au mai fost in sistemul de protectie, fiind crescuti de asistenti maternali, dupa care au fost redati mamei.

Caz cutremurator in Cluj: Copil de 9 ani, gasit mort in casa, cu urme de violenta pe corp. Cine sunt principalii suspecti (VIDEO)

Caz cutremurator in Cluj. Un copil de noua ani a fost gasit mort in casa. Din primele cercetari, se pare ca baiatul ar fi sfarsit in urma unei batai crunte. Principalii suspecti sunt mama copilului si.

Barbat de 41 de ani gasit fara suflare in mijlocul drumului. Prima ipoteza a anchetatorilor

Echipajele medicale sosite la fata locului au incercat timp de 45 de minute sa il resusciteze, insa eforturile au fost in zadar.

Moarte suspecta la Neversea. Un barbat s-a prabusit langa scena festivalului

Unul dintre participantii la festivalul Neversea care se desfasoara pe plaja Modern din Constanta, un bucurestean de 34 de ani, a murit, duminica seara, fiind gasit in stare de inconstienta, in apropierea.

Gestul inexplicabil al politistului gasit fara viata intr-o camera de hotel

Politistul spanzurat a fost gasit de familie in seara zilei de joi, 4 iulie, intr-un hotel din statiunea Jupiter. El se afla pe litoral impreuna cu sotia si cei doi copii, dar si cu alte rude. Se pare ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )