Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz grav de infectare coronavirus: barbat de 56 de ani la terapie intensiva

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Caz grav de infectare coronavirus: barbat de 56 de ani la terapie intensiva

Primul caz grav de infectare cu coronavirus din Romania a fost anuntat, miercuri, fiind un barbat de 56 de ani internat la terapie intensiva. Este al 36-lea caz din tara. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus in Romania. Al 32-lea caz de infectare, confirmat: Un barbat de 38 de ani din Iasi a adus virusul din Varsovia

Cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat, miercuri. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, care a fost in contact cu un caz confirmat in Varsovia. Acesta era in autoizolare din data de 9 martie 2020.

Al 32-lea caz de infectare cu coronavirus: Un barbat de 38 de ani din Iasi

A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia. Barbatul era in autoizolare din data .

Al 32-lea caz de infectare cu corinavirus: Un barbat de 38 de ani din Iasi

A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9.

Coronavirus in Romania. Cazul cu numarul 36: un bucurestean de 56 de ani, care a calatorit in Israel in luna februarie

Cazul cu numarul 36 de infectare cu noul tip de coronavirus este un barbat din Bucuresti, de 56 ani, care a calatorit in Israel in perioada 22-29 februarie 2020. Starea acestuia s-a agavat marti noapte, cand a prezentat simptome specific si a fost internat in ATI la Spitalul Victor Babes.

Primul caz suspect de coronavirus in Brasov. Pacienta s-a intors recent din Italia

Primul caz suspect de coronavirus la Brasov. E vorba de o femeie de 67 de ani, care s-a intors de curand din Italia, din zona Lombardia.

Controlor de trafic de la Romatsa, al 35-lea caz confirmat cu coronavirus

Al 35-lea caz confirmat cu coronavirus este un controlor de trafic de la Romatsa.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )