Libnet.ro
UNICEF

11:15

Al 32-lea caz de infectare cu coronavirus: Un barbat de 38 de ani din Iasi

B1 B1,
Al 32-lea caz de infectare cu coronavirus: Un barbat de 38 de ani din Iasi

A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia. Barbatul era in autoizolare din data . continuă pe B1

Coronavirus in Romania. Al 32-lea caz de infectare, confirmat: Un barbat de 38 de ani din Iasi a adus virusul din Varsovia

Cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat, miercuri. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, care a fost in contact cu un caz confirmat in Varsovia. Acesta era in autoizolare din data de 9 martie 2020.

Al 32-lea caz de infectare cu corinavirus: Un barbat de 38 de ani din Iasi

A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9.

ALERTA |Un nou caz de coronavirus, la un barbat de 38 de ani din Iasi. Sunt 32 de cazuri confirmate in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat la Iasi. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9. Bilantul ajunge la 32 de persoane infectate cu COVID-19.

Caz grav de infectare coronavirus: barbat de 56 de ani la terapie intensiva

Primul caz grav de infectare cu coronavirus din Romania a fost anuntat, miercuri, fiind un barbat de 56 de ani internat la terapie intensiva. Este al 36-lea caz din tara.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajungand la 32

ACTUALIZARE - Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 a ajuns la 32, dupa ce miercuri dupa-amiaza a fost confirmat un nou caz. Este vorba despre un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, care a intrat in contact cu un caz confirmat in Varsovia. --- * ACTUALIZARE - inca un caz de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat miercuri dimineata. Este vorba despre un barbat de 42 de ani din Iasi. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 31 de cazuri.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajunge la 39

ACTUALIZARE - Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania, acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada. --- *ACTUALIZARE - O femeie de 54 de ani este al 38-lea caz de coronavirus din Romania --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 47 de ani din Bucuresti a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind al 37-lea caz din Romania, barbatul a calatorit la Stuttgart intre 26. 03 si prezinta simptome din data de 06. --- * ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajunge la 37

ACTUALIZARE - Un barbat de 47 de ani din Bucuresti a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind al 37-lea caz din Romania, barbatul a calatorit la Stuttgart intre 26. 03 si prezinta simptome din data de 06. --- * ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajungand la 31

ACTUALIZARE - inca un caz de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat miercuri dimineata. Este vorba despre un barbat de 42 de ani din Iasi. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 31 de cazuri.

Barbat de 56 de ani din Bucuresti, confirmat cu coronavirus. Bilantul celor infectati creste la 36

Un barbat din Bucuresti in varsta de 56 de ani a fost confirmat cu coronavirus.

Doua noi cazuri de COVID-19. Al cincilea pacient aflat in contact cu fostul politist internat in spitalul MAI si un barbat din Iasi

Un nou caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, in aceasta dimineata, in Bucuresti. Este vorba de o femeie in varsta de 43 de ani, contact la fostului politist care a mintit ca nu a fost plecat din tara. in acelasi timp, autoritatile au confirmat si al 31-lea caz de imbolnavire. Este vorba despre un barbat de 42 de ani din Iasi care a calatorit in Venetia.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )