Libnet.ro
UNICEF

08:00

Caz HALUCINANT in Alba! Un edil s-a amendat singur. Care este motivul...

B1 B1,
Caz HALUCINANT in Alba! Un edil s-a amendat singur. Care este motivul...

Primarul localitatii Vintu de Jos din judetul Alba s-a amendat singur dupa ce si-a modificat acoperisul casei fara autorizatie de la primarie. Totul s-a petrecut dupa ce in 2016 investigatiile oamenilor. continuă pe B1

Un primar din judetul Alba s-a amendat singur

Primarul localitatii Vintu de Jos din judetul Alba s-a amendat singur dupa ce si-a modificat acoperisul casei fara autorizatie de la primarie. Aceasta, dupa ce in 2016 investigatiile oamenilor legii au scos la iveala nereguli legate atat de gestionarea banului public, cat si de emiterea ilegala a unor documente de urbanism si fond funciar din vremea mandatului fostului primar, scrie Ziarul Unirea.

Primarul care s-a amendat singur cu 1.000 de lei pentru ca si-a modificat ilegal acoperisul casei: Nu puteam sa raman pasiv

Primarul comunei Vintu de Jos din Alba s-a amendat singur pentru ca si-a reconfigurat acoperisul casei fara a detine autorizatie eliberata de primarie. Primarul spune ca a fost parat la primarie de un vecin si nu a avut ce face, a trebuit sa se amendeze.

Caz HALUCINANT in Romania! Un tanar de 18 ani i-a dat UN CAP in gura POLITISTULUI dupa ce a fost incatusat!

Incident grav in judetul Vrancea! Un tanar de 18 ani a fost arestat pentru ultraj dupa ce i-a dat un cap in gura politistului care il incatusa. Potrivit reprezentantilor IPJ Vrancea,.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )