Libnet.ro
UNICEF

11:46

Caz neobisnuit in Craiova. O femeie a murit din cauza unei veioze

Antena3 Antena3,
Caz neobisnuit in Craiova. O femeie a murit din cauza unei veioze

O femeie in varsta de 82 de ani din cartierul Brazda lui Novac, Craiova, a fost gasita fara suflare in propria casa. Veioza pe care femeia o avea langa pat a facut scurtcircuit si a luat. continuă pe Antena3

Caz NEOBISNUIT in Craiova: A murit din cauza unei veioze! Cum a fost posibil asa ceva

O femeie in varsta de 82 de ani din cartierul Brazda lui Novac, Craiova, a fost gasita fara suflare in propria casa. Decesul femeii a survenit dupa ce o veioza pe care a lasat-o in priza a facut.

Povestea impresionanta a unui cuplu care nu poate zambi din cauza unei conditii rare de care sufera

Un barbat si o femeie, care nu pot zambi niciodata din cauza unei conditii rare de care sufera, s-au indragostit. Alex Barker 45 de ani) si Erin Smith 38 de ani) sufera de sindromul Moebius, o.

Situatie scandaloasa in Iasi! Un barbatsi-a rupt mana in autobuz, din cauza unei frane bruste

Un barbat din Iasi si-a rupt mana in autobuz, din cauza unei frane bruste puse de sofer. Omul s-ar fi lovit puternic de barile de sustinere din mijlocul de transport in comun si a fost preluat de un echipa.

Saubermacher Romania amana o investitie de 25 de milioane de euro din cauza unei posibile crize financiare

Operatorul de salubritate Saubermacher Romania amana o investitie de 25 de milioane de euro intr-o instalatie de digestie anaeroba a deseurilor biodegradabile si transformarea lor in bio gaz, din cauza unei posibile crize financiare, a declarat Silviu.

Caz SOCANT! Doi barbati, incendiati din cauza unor zvonuri false pe WhatsApp

Doua persoane din Mexic au fost incendiate din cauza unor zvonuri false raspandite pe WhatsApp. Mai precis, un barbat si nepotul acestuia ar fi fost acuzati de rapirea mai multor copii. Mesajul mincinos,.

Motorul de cautare Google s-a oprit din cauza unei redirectionari accidentale a adreselor IP catre Rusia, China si Nigeria

Motorul de cautare Google a fost indisponibil luni, timp de mai bine de o ora, dupa ce adresele IP au fost redirectionate in mod accidental in timpul unei actualizari, de la ruta lor normala, catre Rusia, China si Nigeria, potrivit BBC.

Motorul de cautare Google a fost perturbat din cauza unei redirectionari accidentale a adreselor IP catre Rusia, China si Nigeria

Motorul de cautare Google a fost perturbat luni, timp de mai bine de o ora, dupa ce adresele IP au fost redirectionate in mod accidental in timpul unei actualizari, de la ruta lor normala, catre Rusia, China si Nigeria, potrivit BBC.

VIDEO Italia: Cel putin 17 persoane au fost ranite la metroul din Milano, din cauza unei presupuse intentii sinucigase

Cel putin 17 persoane au fost ranite in Milano, dupa ce un metrou a franat brusc, dupa ce alimentarea cu electricitate a fost oprita, scrie La Repubblica. Potrivit cotidianului, alimentarea a fost oprita in contextul in care camerele de supraveghere au surprins o femeie care intra in tunel cu presupuse intentii sinucigase.

Peste o suta de persoane au fost evacuate dintr-un supermarket Kaufland din cauza unei amenintari cu bomba. Teroristul a anuntat ca este in pericol si spitalul judetean

Clientii care se aflau intr-un supermarket Kaufland din Ploiesti au fost evacuati, marti seara, din cauza unei amenintari cu bomba. Teroristul sustine ca si Spitalul Judetean este in pericol.

Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia va fi terminat saptamna viitoare / Constructia a generat discutii din cauza formei, care seamana cu logo-ul Facebook

Monumentul Marii Unirii din Alba Iulia, care a generat discutii din cauza formei ce aminteste de logo-ul Facebook, va fi finalizat la inceputul saptamanii viitoare, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ministrul Culturii George Ivascu. Monumentul va avea o inaltime de aproximativ 22 de metri si o greutate de circa 1. 350 de tone, iar pentru realizarea acestuia Guvernul a alocat anul trecut aproape 19 milioane de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )