Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz rar in fotbal. isi paraseste echipa pentru ca un coechipier a tras la poarta nevesti-sii

Antena3 Antena3,
Caz rar in fotbal. isi paraseste echipa pentru ca un coechipier a tras la poarta nevesti-sii

De-a lungul timpului, fotbalistii au plecat sau au fost dati afara de la echipe din motive foarte variate, dar un caz din Danemarca, din chiar prima liga, pare sa le intreaca pe toate. Jonas Borring. continuă pe Antena3

Senatorul Ioan Iovescu vrea sa isi depuna candidatura pentru conducerea UNPR

Senatorul UNPR Ioan Iovescu a anuntat, marti, ca planuieste sa isi depuna candidatura pentru functia de presedinte al partidului. Mai mult, el si-a exprimat intentia de a reforma partidul si de a-i schimba denumirea.

Ce riscuri isi asuma asiguratorii pentru 2016

Piata globala a asigurarilor a reprezentat dintotdeauna o lume in permanenta schimbare si adaptare la cerintele impuse de realitatile economice si sociale. Totusi, in ultimii ani, pare ca asistam la o adevarata maree a schimbarilor care se petrec concomitent pe mai multe planuri, nu de putine ori punand o presiune crescuta pe capacitatea companiilor de a se adapta in ritm accelerat trendurilor in curs de afirmare. Evident, in cursa globala pentru performanta si profit, castigatori au fost cei care au anticipat cel mai corect directiile in care se va produce schimbarea si care au avut indrazneala de a se angaja in cursa innoirii cu un pas inaintea competitorilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )