Libnet.ro
UNICEF

08:15

Caz revoltator in Targu Mures! Un adolescent de 15 ani a murit inecat intr-o piscina. in zona nu era niciun salvamar

Antena3 Antena3,
Caz revoltator in Targu Mures! Un adolescent de 15 ani a murit inecat intr-o piscina. in zona nu era niciun salvamar

Un adolescent de 15 ani si-a pierdut viata dupa ce s-a inecat in piscina unui strand din TarguMures. Tanarul era cu mai multi prieteni, iar unul dintre ei a povestit ca adolescentul a dat semne. continuă pe Antena3

DOLIU! S-a inecat intr-o piscina din Targu Mures. Avea doar 15 ani...

Un adolescent, in varsta de 15 ani, s-a inecat intr-o piscina dintr-un complex de agrement din Targu Mures. Oamenii care au asistat la tragedie spun ca acesta a intrat in bazin, iar la un moment dat a.

Sperante pentru olimpicul de 15 ani nenorocit pe viata intr-un accident rutier. Adolescentul a ajuns in Germania pentru tratament

Dan Mircea Tenea 15 ani), olimpic la istorie, va incepe tratamentul care s-ar putea dovedi crucial pentru recuperarea lui neuro-motorie. Pe 9 aprilie 2018, adolescentul a suferit rani grave la cap dupa ce un preot a intrat cu masina pe contrasens, lovind frontal autovehiculul in care acesta se gasea.

Doi baieti de 14 si 15 ani, acuzati ca au violat alti doi copii. Adolescentii au fost arestati: S-a confirmat raportul anal

Doi baieti de 14 si 15 ani sunt acuzati ca au intretinut raporturi sexuale cu alti doi copii, la Strandul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Presupusul viol ar fi avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, iar victimele au ajuns la spital pentru recoltarea probelor. Duminica, adolescentii au fost arestati preventiv.

Sex contra cost pe marginea soselei cu o adolescenta de 15 ani. Ce a patit tanara cunoscuta ca prostituata

O adolescenta de 15 ani a fost prinsa in flagrant de politisti in timp ce se prostitua. Clientul ei era un barbat in varsta de 51 de ani.

Stefania, o alta adolescenta de 15 ani a disparut. Apelul Politiei din Piatra Neamt catre populatie

A adolescenta de 15 ani a disparut din Piatra Neamt. Stefania Vasilica Guguianu a plecat din Complexul de servicii Sancta Maria din Piatra Neamt, pe 21 august, si de atunci nu a mai vazut-o.

Adolescentul ajuns criminal la 15 ani dupa ce a devenit dependent de etnobotanice a fost trimis in judecata

Adolescentul care a ucis un tanar de 19 ani la o petrecere, pe fondul dependentei de substante etnobotanice, a fost trimis in judecata de Parchetul Tribunalului Galati. Lasat de mama in grija bunicii, baiatul avea deseori manifestari bizare, insotite de episoade de violenta extrema.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )