Libnet.ro
UNICEF

18:45

Caz socant! Ani la rand, a fost violata de tatal ei de patru ori pe zi. A ramas insarcinata de doua ori. Ce s-a intamplat cu fata la 14 ani

Antena3 Antena3,
Caz socant! Ani la rand, a fost violata de tatal ei de patru ori pe zi. A ramas insarcinata de doua ori. Ce s-a intamplat cu fata la 14 ani

Un barbat si-a violat fiica de la varsta de sase ani. Uneori se intampla de cate patru ori pe zi. Fata a ramas insarcinata de doua ori si declara acu, la 19 ani, ca parintele ei i-a transformat. continuă pe Antena3

Caz socant in Radauti. O profesoara a fost inregistrata in timp ce jigneste un elev: Te urasc, efectiv!

Caz socant in Radauti. Un cadru didactic a fost inregistrat, pe ascuns, in timp ce ii spune unui elev ca il uraste si ca nu il mai poate suporta. Totodata, profesoara il intreaba pe adolescent.

Caz socant. Un fost primar s-a casatorit cu nora sa, dupa ce fiul lui a murit

Caz socant in Mexic. Fostul primar al orasului Tequisquiapan s-a casatorit cu sotia fiului sau, dupa ce acesta a murit. Relatia celor doi a inceput la opt luni dupa ce fiul edilului a murit. Raul Orihuela.

O adolescenta a fost violata pe rand de profesorul sau, de politistul la care l-a reclamat, de ginecologul unde a mers pentru avort si de avocat

Sase persoane, printre care un profesor de liceu, un politist, un avocat si un ginecolog, au fost pusi sub acuzare miercuri de justitia din Kosovo, sub acuzatia ca au violat timp de doi ani o adolescenta,.

Poveste incredibila in Kosovo: O adolescenta a fost violata pe rand de profesorul sau, de politistul la care l-a reclamat, de ginecologul unde a mers pentru avort si de avocat

Sase persoane, printre care un profesor de liceu, un politist, un avocat si un ginecolog, au fost pusi sub acuzare miercuri de justitia din Kosovo, sub acuzatia ca au violat timp de doi ani o adolescenta, constransa sa si avorteze, a anuntat parchetul, citat de AFP.

Caz socant. O fetita de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti

O fetita in varsta de 11 ani a incercat sa se sinucida, joi, intr-o scoala din Sectorul 6 al Capitalei. Micuta ar fi incercat sa se arunce pe geam, dar a fost salvata in ultimul moment de catre.

Alt caz socant! Barbat din Ramnicu Valcea, acuzat ca a abuzat doi minori

Un barbat de 47 de ani, din Ramnicu Valcea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind cercetat pentru agresiune sexuala si corupere sexuala a doi minori, de 7 si 10 ani, care locuiau in.

Caz socant! Cadavrul unei femei de afaceri a fost gasit intr-un frigider

Trupul neinsufletit al unei milioanare a fost gasit in frigiderul din propria casa. Cadavrul era ascuns in conditii groaznice vreme de mai multe zile. Femeia din Thailanda, in varsta de 58 de ani, avea.

Cine este, de fapt, politistul din Craiova acuzat ca a abuzat o minora de 13 ani. A fost declarat erou

Politistul din Craiova acuzat ca a abuzat o minora de 13 ani era considerat erou, iar intregul caz care a iesit la iveala de curand e unul foarte socant. Barbatul are varsta de 33 de ani, fiind banuit in prezent ca avea chiar o relatie cu o adolescenta. Este suspectat si de lucruri cu mult .

KLAUS IOHANNIS: Efectele toxice ale guvernarii din ultimii ani au fost resimtite de fiecare roman

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la inaugurarea Statiei de comprimare gaze naturale Podisor, ca efectele toxice ale guvernarii din ultimii ani au fost resimtite de fiecare roman prin preturi record la gaze, energie electrica si bunuri de stricta necesitate, considerand ca urgenta zero este repararea raului produs de aceasta guvernare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2345 seconds )