Libnet.ro
UNICEF

06:15

Caz socant la Arad. O femeie a fost rapita in plina zi, de pe o strada din centrul orasului

Antena3 Antena3,
Caz socant la Arad. O femeie a fost rapita in plina zi, de pe o strada din centrul orasului

Caz socant la Arad, unde o femeie a fost rapita in plina zi, de pe o strada din centrul orasului. Desi s-a impotrivit si a tipat dupa ajutor, femeia a fost luata pe sus de mai multi indivizi si. continuă pe Antena3

Arad: Mai multi martori au sesizat Politia ca o femeie a fost rapita de pe strada, fiind bagata cu forta intr-o dubita; au fost instituite filtre pe drumuri

Mai multi martori au sesizat, luni dupa-amiaza, ca o femeie a fost rapita in centrul orasului Arad, fiind luata cu forta de pe strada si bagata intr-o dubita care a demarat in mare viteza. Politistii au instituit filtre rutiere in tot judetul, insa deocamdata nu cunosc identitatea presupusei victime, pentru ca familia nu a sesizat disparitia.

CAZ SOCANT in Romania: A fost RAPITA de pe strada! Toata tara este in ALERTA

Caz halucinant in Arad! O femeie a fost fortata, luni, de mai multe persoane, sa urce intr-o duba, in centrul orasului. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arad, mai multi.

Caz socant in judetul Teleorman. A murit dupa ce a cazut de la etajul patru al spitalului

Caz socant la Spitalul de Urgenta Alexandria. Un pacient de 45 de ani a murit dupa ce ar fi cazut de la etajul patru al cladirii. Colegul sau de salon nu a auzit nimic pentru ca dormea. Surse medicale au.

Caz socant in Vaslui: A incercat sa-si violeze sotia, sub amenintarea unui cutit

Un barbat in varsta de 49 de ani din localitatea vasluiana Albesti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat ca a incercat sa-si violeze sotia si a taiat-o cu un cutit. Politia a fost.

Caz SOCANT in Valcea: Un politist a ajuns la spital dupa ce a fost batut de un barbat pe care il urmarea

Un politist din Valcea a ajuns la spital, in cursul noptii de luni spre marti, dupa ce a fost agresat de un sofer fugar. Agresorul nu a oprit la semnalele agentului, iar acesta a plecat in urmarirea lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )