Libnet.ro
UNICEF

05:00

Caz socant in Baia Mare. Un barbat, inarmat cu o bata, a distrus o masina in care se aflau doua persoane

Antena3 Antena3,
Caz socant in Baia Mare. Un barbat, inarmat cu o bata, a distrus o masina in care se aflau doua persoane

Caz socant in Baia Mare. Un barbat, inarmat cu o bata, a distrus o masina in care se aflau doua persoane si l-a ranit pe sofer. Incidentul s-a petrecut sub privirile mai multor copii care se jucau. continuă pe Antena3

Primarul de Baia Mare a pierdut procesul cu ANI. 2,7 milioane de lei din averea lui Catalin Chereches, imposibil de justificat

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a pierdut procesul cu Agentia Nationala de Integritate. ANI a constatat existenta unei diferente nejustificate de 2,7 milioane de lei intre averea dobandita si veniturile realizate de catre edil in perioada 26 iunie 2012 31 decembrie 2017.

Sorina Pintea revine in functia de manager al spitalului din Baia Mare si isi doreste ca viitorul ministru sa continue proiectele pe care le-a inceput

Sorina Pintea a anuntat, vineri, ca se va intoarce in functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare, pe care a ocupat-o si inainte de a fi ministrul Sanatatii, dupa ce mandatul sau de un an si 8 luni la conducerea ministerului ia sfarsit odata cu adoptarea motiunii de cenzura de catre Parlament. Sorina Pintea isi doreste ca cel care va prelua portofoliul Sanatatii sa continue programele din sistem pe care ea le-a inceput si sa-si doreasca sa schimbe mentalitati. Sorina Pintea mai spune ca ar fi vrut sa viziteze mai multe spitale, in timpul mandatului sau.

Sorina Pintea se intoarce in functia de manager al Spitalului Judetean din Baia Mare. Ce isi reproseaza dupa un an si opt luni in fruntea ministerului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri ca, dupa ce a fost adoptata motiunea de cenzura, se va intoarce pe functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare Constantin Opris, pe care a ocupat-o inainte de a fi.

Sorina Pintea revine in functia de manager al spitalului din Baia Mare, dupa caderea Guvernului Dancila

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri ca, dupa ce a fost adoptata motiunea de cenzura, se va intoarce pe functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare Constantin.

Caz socant. Un sucevean a fost scalpat de masina de depanusat porumbul, dupa ce a bagat capul sa vada de ce nu merge

Un barbat din Suceava a ajuns in stare grava la spital, dupa ce si-a bagat capul in masina de depanusat porumbul, utilajul fiind in functiune. Barbatul si-a bagat capul in utilaj, moment in care.

Caz socant in judetul Maramures! Si-a impuscat fratele, iar apoi a incendiat casa

Un barbat din satul Costiui si-a impuscat fratele cu o arma cu alice, apoi a incendiat casa in care locuiau impreuna. Totul ar fi pornit de la o cearta intre cei doi frati. Barbatul violent, de 41.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )