Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sorina Pintea se intoarce in functia de manager al Spitalului Judetean din Baia Mare. Ce isi reproseaza dupa un an si opt luni in fruntea ministerului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sorina Pintea se intoarce in functia de manager al Spitalului Judetean din Baia Mare. Ce isi reproseaza dupa un an si opt luni in fruntea ministerului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri ca, dupa ce a fost adoptata motiunea de cenzura, se va intoarce pe functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare Constantin Opris, pe care a ocupat-o inainte de a fi. continuă pe Wall-Street Ro

Sorina Pintea revine in functia de manager al spitalului din Baia Mare si isi doreste ca viitorul ministru sa continue proiectele pe care le-a inceput

Sorina Pintea a anuntat, vineri, ca se va intoarce in functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare, pe care a ocupat-o si inainte de a fi ministrul Sanatatii, dupa ce mandatul sau de un an si 8 luni la conducerea ministerului ia sfarsit odata cu adoptarea motiunii de cenzura de catre Parlament. Sorina Pintea isi doreste ca cel care va prelua portofoliul Sanatatii sa continue programele din sistem pe care ea le-a inceput si sa-si doreasca sa schimbe mentalitati. Sorina Pintea mai spune ca ar fi vrut sa viziteze mai multe spitale, in timpul mandatului sau.

Sorina Pintea revine in functia de manager al spitalului din Baia Mare, dupa caderea Guvernului Dancila

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat vineri ca, dupa ce a fost adoptata motiunea de cenzura, se va intoarce pe functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare Constantin.

Sorina Pintea, pe picior de plecare dupa motiunea de cenzura, ofera sfaturi urmatorului ministru al Sanatatii

Sorina Pintea a declarat, vineri, ca cel care va prelua portofoliul va trebui sa continue programele din sistem pe care aceasta le-a inceput si sa-si doreasca sa schimbe mentalitati. Pintea a spus ca ar fi vrut sa viziteze mai multe spitale. Aceasta a precizat ca se va intoarce in functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare.

Lidia Rosca a fost numita manager interimar al spitalului judetean din Deva

Daniela Lidia Rosca a devenit manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta din Deva, pentru urmatoarele sase luni.

Sorina Pintea a anuntat ce va face dupa ce pleaca de la Ministerul Sanatatii

Ministrul demis al Ministerului Sanatatii in urma motiunii de cenzura, Sorina Pintea, a anuntat ca se intoarce manager al Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare.

FOTOGALERIE Prima clinica pentru mari arsi din Romania a fost inaugurata la Timisoara: Este o zi istorica

Centrul de Mari Arsi Casa Austria) din cadrul Spitalului Judetean din Timisoara, primul din Romania care are conditii de maxima siguranta pentru tratarea pacientilor mari arsi, a fost inaugurat miercuri. Este foarte important ca incepand de joi acest centru va putea sa primeasca pacienti. Este o zi istorica, spune ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

SORINA PINTEA: Avem 14 pacienti misteriosi in programul Spaga sub acoperire

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, la Timisoara, ca sunt 14 pacienti misteriosi, care sunt inclusi in programul Spaga sub acoperire si care verifica inclusiv modul de comportament al personalului medical.

Sorina Pintea, despre programul Spaga sub acoperire: Avem 14 pacienti misteriosi prin spitale

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, la Timisoara, ca exista 14 pacienti misteriosi care activeaza in spitalele din Romania in cadrul programului Spaga sub acoperire si care verifica inclusiv modul de comportament al personalului medical.

Sorina Pintea despre plicul din spitale: Nu va disparea dintr-odata, a fost prea incetatenit

Fenomenul mitei din spitale nu va disparea dintr-odata, din cauza ca a fost prea incetatenit in constiinta tuturor, a afirmat marti ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, raspunzand intrebarii unui jurnalist pe tema pacientilor sub acoperire pe care a anuntat ca ii va trimite in spitale pentru a identifica angajatii care conditioneaza actul medical. Ministrul Sanatatii le recomanda pacientilor carora li se cere spaga in spitale sa anunte imediat conducerea unitatii medicale.

Spitalul Judetean din Alba, dotat cu aparate prin care pacientii pot anunta daca li s-a cerut mita

Zece sectii ale Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia au fost dotate cu aparate prin care pacientii pot anunta daca personalul medical le-a cerut mita si daca au fost multumiti de serviciile primite in timpul internarii. Potrivit managerului spitalului din Alba Iulia, instalarea aparatelor in cele zece sectii ale unitatii medicale face parte din procesul de certificare pentru implementarea sistemului de management anti-mita.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )