Libnet.ro
UNICEF

17:15

Caz socant. Un barbat din Botosani a dat foc casei in care se aflau sotia si copilul sau

Antena3 Antena3,
Caz socant. Un barbat din Botosani a dat foc casei in care se aflau sotia si copilul sau

Un barbat din satul Lunca, judetul Botosani, a dat foc casei in care se aflau sotia si copilul sau. Vecinii familiei au observat fumul gros care iesea din casa familiei si au sunat la112. La. continuă pe Antena3

Botosani: Barbat banuit ca a dat foc la casa in care se aflau sotia si copilul lui, audiat la Politie

Un barbat din comuna Lunca, judetul Botosani, banuit ca a dat foc, vineri dimineata, la casa in care se aflau sotia si copilul lui, este audiat la Politie. Potrivit reprezentatilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani, incendiul a fost anuntat putin inainte de ora 5. 00, la o casa din comuna Lunca, transmite Mediafax.

Caz socant in Focsani. Un barbat de 40 de ani a fost gasit spanzurat in podul blocului

Un focsanean in varsta de 40 de ani a fost gasitfara suflare in podul unui bloc de pe strada Bucegi din municipiu. Potrivit politistilor, barbatul a ales sa-si puna capat zilelor spanzurandu-se.

Caz socant in Alba Iulia. Un tanar a fost arestat dupa ce i-a dat tatalui sau cu o farfurie in cap si l-a omorat

Un tanar din Alba Iulia a fost arestat preventiv pentru ca si-ar fi omorat tatal, pe fondul consumului de alcool si al unui conflict spontan, potrivit unui comunicat dat joi publicitatii de catre Parchetul de.

Tanara din Targoviste a cunoscut un barbat din Egipt pe internet si a crezut ca i-a pus Dumnezeu mana in cap. in scurt timp, avea sa traiasca un cosmar

Tanara din Targoviste a cunoscut un barbat din Egipt pe internet si a crezut ca a dat norocul peste ea. Doar ca in scurt timp, avea sa traiasca cel mai urat cosmar din care nu credea ca avea sa se mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )