Libnet.ro
UNICEF

12:45

Caz socant: Un barbat din Marea Britanie a murit dupa ce a fost muscat de o pisica

B1 B1,
Caz socant: Un barbat din Marea Britanie a murit dupa ce a fost muscat de o pisica

Un barbat a murit dupa ce a fost muscat de o pisica, in timp ce se afla in vacanta in Maroc. Dupa muscatura animalului, barbatul originar din Marea Britanie a facut rabie si a murit, informeaza. continuă pe B1

Ministrul Transporturilor din Marea Britanie a demisionat. Jo Johnson cere un nou referendum cu privire la Brexit

Jo Johnson, ministrul Transporturilor din Marea Britanie, a demisionat vineri din guvern si a cerut un nou referendum cu privire la Brexit. Negocierile au fost un esec al statului britanic pe o scara nevazuta.

A nascut in 12 minute al 21-lea copil. Povestea celei mai numeroase familii din Marea Britanie

Cea mai mare familie din Marea Britanie a mai adaugat un membru. Sue Radford a nascut cel de-al 21-lea copil. in varsta de 43 de ani, britanica a nascut in doar 12 minute, fetita avand o greutate de 3,6 kg.

UPDATE Iohannis s-a ntlnit cu liderii din Marea Britanie, Belgia si Olanda la sediul NATO. ntlnirea a fost organizata de secretarul general al Aliantei

Presedintele Klaus Iohannis si liderii Marii Britanii, Olandei si Belgiei au avut joi seara o intalnire la sediul NATO. Potrivit unor surse din cadrul aliantei citate de Agerpres, intalnirea a fost un dineu de lucru organizat de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, iar discutia a vizat agenda NATO si aspecte legate de securitatea europeana si internationala.

Iohannis, ntlnire secreta la sediul NATO cu liderii din Marea Britanie, Belgia si Olanda

Presedintele Klaus Iohannis si liderii Marii Britanii, Olandei si Belgiei au avut joi seara o intalnire secreta la sediul NATO, informeaza Digi 24.

Marea Britanie finanteaza cercetari pentru drone care decid pe cine ucid (presa)

Tehnologii utilizate pentru arme letale cu inteligenta artificiala sunt finantate de ministerul apararii din Marea Britanie, arata investigatiile realizate de o organizatie neguvernamentala, scrie The Guardian.

Caz socant in Vaslui. O fetita se zbate intre viata si moarte, dupa ce un dulap a cazut pe ea

Caz socant in judetul Vaslui. O fetita de 11 ani se zbate intre viata si moarte dupa ce un dulap i-a cazut in cap. Copila se urcase pe mobila, dupa o cutie cu prajituri fiind singura in casa.

Asia Bibi: Marea Britanie refuza sa acorde azil femeii crestine, pe fondul unor ingrijorari cu privire la tulburari si atacuri

Asia Bibi, femeia crestina din Pakistan pe care 10 milioane de musulmani pakistanezi au declarat ca ar fi dispusi oricand sa o asasineze, a cerut azil politic in Marea Britanie.

Theresa May: Marea Britanie deschisa catre o relatie diferita cu Rusia

Premierul Theresa May va anunta luni ca Marea Britanie este deschisa catre o relatie diferita cu Rusia, daca Moscova va lua o noua cale si va opri atacurile care submineaza tratatele internationale si securitatea, anunta Reuters.

Turcia sustine ca a trimis nregistrarile privind uciderea jurnalistului saudit catre Arabia Saudita, SUA, Marea Britanie, Germania si Franta

Turcia sustine ca a trimis autoritatilor din Arabia Saudita, SUA, Marea Britanie si alte state mai multe inregistrari legate de uciderea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, informeaza BBC News.

O reclama de Craciun, interzisa pe TV in UK pentru ca este prea politica. Sute de mii de oameni, revoltati: E curajoasa si necesara VIDEO

O reclama de Craciun a fost interzisa pe micile ecrane din Marea Britanie, fiind considerata prea politica de catre institutia care se ocupa de reglementarea continutului publicitar in audiovizual. Odata cu aceasta decizie, spotul a devenit viral, iar sute de oameni din intreaga lume condamna vehement interdictia.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )