Libnet.ro
UNICEF

21:45

Marea Britanie finanteaza cercetari pentru drone care decid pe cine ucid (presa)

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie finanteaza cercetari pentru drone care decid pe cine ucid (presa)

Tehnologii utilizate pentru arme letale cu inteligenta artificiala sunt finantate de ministerul apararii din Marea Britanie, arata investigatiile realizate de o organizatie neguvernamentala, scrie The Guardian. continuă pe Hotnews

A nascut in 12 minute al 21-lea copil. Povestea celei mai numeroase familii din Marea Britanie

Cea mai mare familie din Marea Britanie a mai adaugat un membru. Sue Radford a nascut cel de-al 21-lea copil. in varsta de 43 de ani, britanica a nascut in doar 12 minute, fetita avand o greutate de 3,6 kg.

Turcia sustine ca a trimis nregistrarile privind uciderea jurnalistului saudit catre Arabia Saudita, SUA, Marea Britanie, Germania si Franta

Turcia sustine ca a trimis autoritatilor din Arabia Saudita, SUA, Marea Britanie si alte state mai multe inregistrari legate de uciderea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, informeaza BBC News.

Ministrul Transporturilor din Marea Britanie a demisionat. Jo Johnson cere un nou referendum cu privire la Brexit

Jo Johnson, ministrul Transporturilor din Marea Britanie, a demisionat vineri din guvern si a cerut un nou referendum cu privire la Brexit. Negocierile au fost un esec al statului britanic pe o scara nevazuta.

Iohannis, vizita in Marea Britanie. intrevederi cu premierul Theresa May si Printul Charles, pe agenda presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis face saptamana viitoare o vizita oficiala in Marea Britanie, a carei agenda include o intalnire cu premierul Theresa May si participare la dineul organizat cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani de catre Printul Charles.

Iohannis face o vizita oficiala in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis face saptamana viitoare o vizita oficiala in Marea Britanie, a carei agenda include o intalnire cu premierul Theresa May si participare la dineul organizat cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani de catre Printul Charles.

Schimbare IMPORTANTA pentru romanii care stau la casa! Legea care ii LOVESTE in plin - E OBLIGATORIE!

Schimbari majore pentru romanii care stau la casa. Parlamentarii vor sa adopte un proiect de lege care ii va obliga sa se racordeze la la serviciul public de canalizare. in caz contrar, amenzile se ridica.

Florin Iordache: Eu cred ca legislatia din Romania poate fi un exemplu si pentru cei care critica in acest moment

Presedintele Comisiei speciale pentru elaborarea legilor Justitiei, Florin Iordache, a declarat miercuri ca legislatia in domeniul Justitiei din Romania poate fi un exemplu si pentru cei care critica in acest.

Romnia, la coada clasamentului privind speranta de viata a tinerilor: 74 de ani, fata de 85 ct este n Spania, Italia, Franta sau Marea Britanie

Speranta de viata in Romania in randul tinerilor este de 74 de ani, arata un studiu realizat de Eurostat pentru 2016, precizand ca Romania se afla la coada clasamentului.

Speranta de viata a tinerilor din Romnia: 74 de ani, fata de 85 ct este n Spania, Italia, Franta sau Marea Britanie

Speranta de viata in Romania in randul tinerilor de azi este de 74 de ani, arata un studiu realizat de Eurostat pentru 2016, precizand ca Romania se afla la coada clasamentului.

Marea Britanie nu accepta separarea Irlandei de Regatul Unit

Jeremy Wright, ministrul britanic al Culturii, a declarat ieri ca guvernul nu va accepta un acord privind Brexitul care va separa Irlanda de Nord de restul Marii Britanii printr-o granita stricta, scrie Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )