Libnet.ro
UNICEF

10:00

Caz socant in Brasov. Un bebelus de patru luni a fost gasit mort in casa

Antena3 Antena3,
Caz socant in Brasov. Un bebelus de patru luni a fost gasit mort in casa

Caz socant in Brasov. Un bebelus de numai patru luni a fost gasit mort in casa. Mama care are doar 15 ani a alertatde urgenta autoritatile cand a vazut ca cel mic este inconstient. Prea. continuă pe Antena3

Caz socant! Ani la rand, a fost violata de tatal ei de patru ori pe zi. A ramas insarcinata de doua ori. Ce s-a intamplat cu fata la 14 ani

Un barbat si-a violat fiica de la varsta de sase ani. Uneori se intampla de cate patru ori pe zi. Fata a ramas insarcinata de doua ori si declara acu, la 19 ani, ca parintele ei i-a transformat.

Caz socant in Radauti. O profesoara a fost inregistrata in timp ce jigneste un elev: Te urasc, efectiv!

Caz socant in Radauti. Un cadru didactic a fost inregistrat, pe ascuns, in timp ce ii spune unui elev ca il uraste si ca nu il mai poate suporta. Totodata, profesoara il intreaba pe adolescent.

Dupa patru luni de absenta, Mihaela Calin se intoarce la pupitrul Observator 16

Dupa patru luni de absenta motivata, perioada in care a adus pe lume un baietel, pe Petru, caruia i-a dedicat toata grija si atentia, incepand de luni, 4 noiembrie, Mihaela Calin revine la pupitrul.

VIDEO Un batran din Arges a fost gasit carbonizat sub daramaturi dupa ce acoperisul casei sale s-a prabusit in flacari

Un incendiu devastator a pus la pamant, joi, in cateva minute, casa in care locuia un batran de 86 de ani, din comuna argeseana Raca. Omul a fost gasit carbonizat sub daramaturi.

Ancheta in judetul Brasov dupa moartea unui bebelus de 4 luni

Un bebelus de patru luni a fost gasit mort, sambata dimineata, in localitatea brasoveana Budila, informeaza news. ro. Agentii Sectiei 1 Politie Rurala Feldioara au fost sesizati in jurul orei 5. 30, cu.

Caz socant in Bistrita-Nasaud. Cadavrul unei femei a fost gasit intr-o fantana

O femeie in varsta de 63 de ani din localitatea bistriteana Prundu Bargaului a fost gasita moarta, duminica dupa-amiaza, intr-o fantana adanca de aproximativ 20 de metri, aflata in curtea locuintei.

Caz socant. O femeie si-a omorat cei trei copii, dupa care s-a sinucis

O mama si cei trei copii ai sai au fost descoperiti morti in casa lor din Texas. Femeia i-ar fi omorat, dupa care s-a sinucis, spun legistii. Ashley i-a impuscat pe cei trei copii ai sai, cu varste de.

Caz socant. O fetita de 11 ani a incercat sa se sinucida intr-o scoala din Bucuresti

O fetita in varsta de 11 ani a incercat sa se sinucida, joi, intr-o scoala din Sectorul 6 al Capitalei. Micuta ar fi incercat sa se arunce pe geam, dar a fost salvata in ultimul moment de catre.

Alt caz socant! Barbat din Ramnicu Valcea, acuzat ca a abuzat doi minori

Un barbat de 47 de ani, din Ramnicu Valcea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind cercetat pentru agresiune sexuala si corupere sexuala a doi minori, de 7 si 10 ani, care locuiau in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.204 seconds )