Libnet.ro
UNICEF

13:45

Caz SOCANT in Caras-Severin! Un tanar de 17 ani UCIS cu batele din cauza unei postari pe Facebook

B1 B1,
Caz SOCANT in Caras-Severin! Un tanar de 17 ani UCIS cu batele din cauza unei postari pe Facebook

Un tanar de numai 17 ani din orasul Bocsa s-a stins din viata la spital, in noaptea de sambata spre duminica. Baiatul a fost lovit brutal cu batele si cu un topor de doi barbati,. continuă pe B1

Un tanar de 17 ani din Caras-Severin a fost omorat cu batele din cauza unei postari pe Facebook

Un tanar de 17 ani din orasul Bocsa a murit la spital, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a fost lovit cu batele si cu un topor de catre doi barbati, tata si fiu.

Un baiat de 17 ani a fost omorat cu batele si cu un topor din cauza unor postari pe Facebook, puse chiar de agresori

Un baiat in varsta de 17 ani, din orasul Bocsa, judetul Caras-Severin, a fost omorat, sambata noapte, cu mai multe lovituri de bate si topor de un alt tanar si de catre tatal acestuia, din cauza unor postari pe reteaua de socializare Facebook ale celor doi agresori, arata News. ro.

A fost diagnosticata cu schizofrenie la 17 ani. Apoi a inceput sa deseneze. Familia ei, in stare de soc cand a vazut picturile - FOTO

Kate, o artista in varsta de 18 ani diagnosticata cu schizofrenie, a creat o serie de ilustratii ispirate de maladia cu care se confrunta. Tanara spera ca, in acest fel, sa-i educe pe.

Accident SOCANT! O tanara de 17 ani a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat (FOTO)

Pentru o familie din Radauti, sambata Pastelui s-a transformat intr-o tragedie. Pe drumul judetean 208B, care uneste localitatile Hantesti de Beresti, tanara Denisa Ursachi, de numai 17 an.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )