Libnet.ro
UNICEF

15:31

Un baiat de 17 ani a fost omorat cu batele si cu un topor din cauza unor postari pe Facebook, puse chiar de agresori

România Liberă România Liberă,
Un baiat de 17 ani a fost omorat cu batele si cu un topor din cauza unor postari pe Facebook, puse chiar de agresori

Un baiat in varsta de 17 ani, din orasul Bocsa, judetul Caras-Severin, a fost omorat, sambata noapte, cu mai multe lovituri de bate si topor de un alt tanar si de catre tatal acestuia, din cauza unor postari pe reteaua de socializare Facebook ale celor doi agresori, arata News. ro. continuă pe România Liberă

Un tanar de 17 ani din Caras-Severin a fost omorat cu batele din cauza unei postari pe Facebook

Un tanar de 17 ani din orasul Bocsa a murit la spital, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a fost lovit cu batele si cu un topor de catre doi barbati, tata si fiu.

Caz SOCANT in Caras-Severin! Un tanar de 17 ani UCIS cu batele din cauza unei postari pe Facebook

Un tanar de numai 17 ani din orasul Bocsa s-a stins din viata la spital, in noaptea de sambata spre duminica. Baiatul a fost lovit brutal cu batele si cu un topor de doi barbati,.

BREAKING NEWS: Focuri de arma la Paris! Un politist a fost omorat. Autoritatile nu exclud un atac terorist. Atacatorul, care ar fi scris pe reteaua Telegram ca vrea sa omoare politisti, a fost impuscat. FOTO+LIVE VIDEO

Un politist a fost omorat, iar alti doi sunt grav raniti, dupa un schimb de focuri de arma, la Paris, scrie Reuters. Autoritatile vorbesc despre un posibil atac terorist. Bulevardul Champs-Elysees si trei statii de metrou au fost inchise. Un atacator a fost impuscat, insa o parte a presei scrie ca ar mai implicata o a doua persoana.

A fost diagnosticata cu schizofrenie la 17 ani. Apoi a inceput sa deseneze. Familia ei, in stare de soc cand a vazut picturile - FOTO

Kate, o artista in varsta de 18 ani diagnosticata cu schizofrenie, a creat o serie de ilustratii ispirate de maladia cu care se confrunta. Tanara spera ca, in acest fel, sa-i educe pe.

Accident SOCANT! O tanara de 17 ani a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat (FOTO)

Pentru o familie din Radauti, sambata Pastelui s-a transformat intr-o tragedie. Pe drumul judetean 208B, care uneste localitatile Hantesti de Beresti, tanara Denisa Ursachi, de numai 17 an.

Gabriel Sandu a fost adus cu duba din penitenciar la DNA. Fostul ministru este audiat din nou in dosarul Microsoft

Gabriel Sandu a fost adus cu duba din penitenciar la DNA pentru a da declaratii in cel mai nou dosar, Microsoft 3. Fostul ministru al Comunicatiilor executa deja o pedeapsa de 3 ani in dosarul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )