Libnet.ro
UNICEF

20:30

Caz socant in Dambovita. Un copil de trei ani, in stare grava la spital, dupa ce parintii l-au lasat nesupravegheat

Antena3 Antena3,
Caz socant in Dambovita. Un copil de trei ani, in stare grava la spital, dupa ce parintii l-au lasat nesupravegheat

Un copil de trei ani lasat nesupravegheat a cazut, sambata, in piscina din curtea casei, in Titu, judetul Dambovita, si a fost dus cu elicopterul la spital, informeaza Inspectoratul. continuă pe Antena3

Timisoara: Trafic feroviar blocat jumatate de ora, dupa ce un copil de trei ani si-a prins un picior intre sinele de cale ferata

Circulatia feroviara a fost intrerupta, vineri, aproximativ 30 de minute, in sudul municipiului Timisoara, dupa ce un copil de trei ani si-a prins un picior intre sinele de cale ferata, la locul incidentului intervenind pompierii.

Un copil de trei ani, din Dambovita, a fost transportat cu elicopterul la spital, dupa ce a cazut in piscina

Un copil de trei ani, lasat nesupravegheat, a cazut, sambata, in piscina din curtea casei. Minorul a fost transportat la spital cu elicopterul, informeaza Agerpres, citand Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Dambovita.

Caz socant la Chisinau: O femeie si-a injunghiat doi copii minori si a incercat sa se sinucida

O femeie de 36 de ani a fost internata cu hemoragie extinsa la reanimare dupa ce si-a injunghiat doi copii minori si a incercat sa se sinucida. Medicul psihiatru care a consultat-o a constatat ca femeia nu avea discernamant cand a comis fapta. Fetita ei de un an este in afara oricarui pericol, iar starea fiului, in varsta de 12 ani, este grava, dar stabila.

Barbat in stare grava dupa ce un zid la care lucra s-a surpat si a cazut peste el

Un barbat in varsta de 47 de ani, din comuna dambovitena Hulubesti, se afla in stare grava dupa ce zidul pe care il construia in propria curte, cel mai probabil pentru viitoarea casa, s-a surpat si a cazut peste el.

Institutul Cantacuzino poate sa produca vaccinuri cam in trei ani

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta in judetul Dambovita, ca Institutul Cantacuzio va incepe sa produca vaccinuri in aproximativ trei ani. Ministrul a precizat ca trebuie adusi specialisti in cadrul Institutului pentru ca, la momentul la care acesta a ramas fara finantare, specialistii de top de acolo au plecat.

Bodog: Institutul Cantacuzino va putea produce vaccinuri cam in trei ani, dar intre timp poate produce suplimente pentru stimularea imunitatii./ Trebuie sa aducem specialisti

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta in judetul Dambovita, ca Institutul Cantacuzio va incepe sa produca vaccinuri in aproximativ trei ani, dar poate produce in acest timp suplimente pentru stimularea imunitatii. Ministrul a precizat, potrivit News. ro, ca trebuie adusi specialisti in cadrul Institutului pentru ca, la momentul la care acesta a ramas fara finantare, specialistii de top de acolo au plecat.

Ministrul Sanatatii: Institutul Cantacuzino poate sa produca vaccinuri cam in trei ani

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta in judetul Dambovita, ca Institutul Cantacuzio va incepe sa produca vaccinuri in aproximativ trei ani. Ministrul a precizat ca trebuie adusi specialisti in cadrul.

Institutul Cantacuzino ar putea produce primele vaccinuri in cel putin trei ani

Institutul Cantacuzio va incepe sa produca vaccinuri in aproximativ trei ani. Declaratia a fost facuta de Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, intr-o conferinta sustinuta la Targoviste.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Institutul Cantacuzino poate produce vaccinuri in circa trei ani

Institutul Cantacuzino poate sa produca vaccinuri cam in trei ani, timp in care insa va putea produce suplimente pentru stimularea imunitatii, a precizat vineri ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

Copil de doi ani si jumatate, accidentat grav pe ulita din fata casei

Un copil de doi ani si jumatate, din comuna damboviteana Niculesti, se afla in stare grava, dupa ce a fost lovit de o masina. Micutul se afla in coma si a fost trimis la un spital din Capitala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )