Libnet.ro
UNICEF

10:00

Caz socant la Iasi. O adolescenta de 17 ani a fost violata de prietenii iubitului ei

Antena3 Antena3,
Caz socant la Iasi. O adolescenta de 17 ani a fost violata de prietenii iubitului ei

Trei tineri au fost arestati la Iasi intr-un caz de viol descoperit recent de autoritati. Victima este o copila de 17 ani, care a fost abuzata sexual acum aproape o luna insa care, de frica, nu a sesizat. continuă pe Antena3

Autoritatile: Nu este adevarat, tanara de 15 ani nu a fost violata!

Minora de 14 ani, gasita plina de sange pe o strada din Galati si care a fost ajutata de doi politisti doar la interventia trecatorilor, nu a fost violata, asa cum s-a crezut initial, a declarat, luni,.

UPDATE Seful Ambulantei Galati si medicii de la Spitalul Judetean ii contrazic pe cei de la Protectia Copilului: Victima le-a spus celor de pe salvare ca a fost violata. Fata a fost in soc hemoragic, putea sa moara

Fata de 14 ani gasita sangerand abundent pe un bulevard din orasul Galati le-a spus angajatilor de la Servicul de Ambulanta care au transportat-o la spital ca a fost violata, varianta fiind confirmata pentru HotNews. ro atat de directorul Ambulantei Galati, Mihai Polinschi, cat si de surse din Spitalul Judetean de Urgenta din Galati. De asemenea, seful Serviciului de Ambulata Galati a declarat, pentru HotNews. ro, ca fata era in soc hemoragic in momentul in care a fost preluata de ambulata si ca putea sa moara. Galati: Doi politisti au refuzat sa coboare din masina pentru a ajuta o fata plina de sange, in strada Fifor: Atitudinea e inadmisibila Cei doi sunt cercetati disciplinar DGASPC: Copila este de 2 ani intr-o casa de tip familial. Are parinti si bunici, dar nu o pot intretine Ea a fost operata si este internataAdolescenta plina de sange din Galati se intalnise inainte cu un tanar cunoscut pe retelele de socializare surse).

Rasturnare de situatie. Cine e tanara din Galati care ar fi fost violata, iar politistii nu au intervenit

Apar detalii noi despre ce a patit fata din Galati, gasita plina de sange pe strada, care ar fi fost violata, iar politistii nu au intevenit. Cine e tanara din Galati care ar fi fost violata, iar politistii nu au intervenit Potrivit unui clip filmat in weekend si aparut pe Facebook la scurt timp, o .

Protectia Copilului, explicatii halucinante in cazul fetei care ar fi fost violata si batuta la Galati, iar politia a ignorat-o

Noi detalii apar in cazul fetei care ar fi fost violata si batuta la Galati, iar politia a ignorat-o. Tanarul cu care se presupune ca fata a avut relatii sexuale este cautat acum de politie si va.

Rasturnare de situatie in cazul fetei care ar fi fost violata si batuta la Galati, iar ulterior Politia s-ar fi facut ca nu vede grozavia. Ce s-ar fi intamplat de fapt

Tanara care ar fi fost violata si umpluta de sange la Galati, iar apoi nu a fost bagata in seama de politisti, nu ar fi fost de fapt victima unei agresiuni sexuale, sustine directorul DGASPC, Ciprian.

Expertiza INML pe surse: Oasele ridicate din casa lui Dinca apartin unei fete de 15 - 17 ani

Fragmentele osoase ridicate din casa lui Gheorghe Dinca din Caracal apartin unei fete cu varsta de 15 - 17 ani, arata rezultatele expertizei antropologice realizate de Institutul National de Medicina Legala,.

INML: Oasele ridicate din Caracal apartin unei fete de 12-17 ani. Cand vor fi gata testele ADN

Legistii din Capitala au ajuns la concluzia de oasele ridicate, din Caracal, din locuinta lui Gheorghe Dinca apartin unei fete cu varsta intre 12 si 17 ani, au declarat surse apropiate anchetei. Legistii lucreaza acum pentru finalizarea testelor ADN.

Adolescenta vanduta de iubit prietenilor. Abuz sexual terifiant asupra unei adolescente de 17 ani

Trei tineri din Iasi, unul dintre ei minor, au fost arestati pentru 30 de zile fiind acuzati de viol, respective de complicitate la viol.

Rasturnare de situatie in cazul fetei de 14 ani gasite plina de sange pe o strada din Galati. Seful Ambulantei: Noua ne-a spus ca a fost violata!

Medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanta Judetean Galati, a fost categoric in privinta declaratiilor initiale ale fetei de 14 ani, filmata sangerand abundent, insa a refuzat sa comenteze faptul ca ulterior aceasta a spus ca a intretinut de bunavoie relatii sexuale cu prietenul ei de 15 ani.

Minora din cazul de la Galati i-a spus asistentei de pe ambulanta ca ar fi fost violata

Minora de 14 ani gasita plina de sange pe o strada din municipiul resedinta, care a fost ajutata de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )