Libnet.ro
UNICEF

09:00

INML: Oasele ridicate din Caracal apartin unei fete de 12-17 ani. Cand vor fi gata testele ADN

Adevărul Adevărul,
INML: Oasele ridicate din Caracal apartin unei fete de 12-17 ani. Cand vor fi gata testele ADN

Legistii din Capitala au ajuns la concluzia de oasele ridicate, din Caracal, din locuinta lui Gheorghe Dinca apartin unei fete cu varsta intre 12 si 17 ani, au declarat surse apropiate anchetei. Legistii lucreaza acum pentru finalizarea testelor ADN. continuă pe Adevărul

INML: Oasele ridicate din casa lui Dinca apartin unei fete de 15 - 17 ani

Fragmentele osoase ridicate din casa lui Gheorghe Dinca din Caracal apartin unei fete cu varsta de 1.

Expertiza INML pe surse: Oasele ridicate din casa lui Dinca apartin unei fete de 15 - 17 ani

Fragmentele osoase ridicate din casa lui Gheorghe Dinca din Caracal apartin unei fete cu varsta de 15 - 17 ani, arata rezultatele expertizei antropologice realizate de Institutul National de Medicina Legala,.

UPDATE ADN-ul Alexandrei, in oasele gasite la G. Dinca Cumpanasu: Am fost anuntati de ministrul Justitiei de acest fapt

UPDATE 22:25 ADN-ul Alexandrei ar fi fost gasit in oasele gasite la G. Dinca, anunta Digi 24. Alexandru Cumpanasu a postat pe pagina sa de Facebook ca au fost informati de acest fapt de catre ministrul Justitiei, Anca Birchall. Rezultatele expertizei antropologice finalizate vineri arata ca oasele ridicate de la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal apartin unei fete cu varsta intre 15 si 17 ani, au declarat pentru Mediafax surse din INML. DIICOT anunta ca a primit de la INML rezultatul analizei antropologice pe fragmentele osoase descoperite in casa lui Dinca Raportul expertizei genetice nu a fost transmis, rezultatele trebuie coroborate pentru concluzii.

Expertiza INML pe surse: Oasele ridicate din casa lui Dinca apartin unei fete de 14 - 17 ani

Update:Noi detalii cu privire la expertiza antropologica, realizate de Institutul National de Medicina Legala, au fost facute publice. Potrivit unor surse din ancheta, s-a descoperit un fragment de.

Vesti de ultima ora de la IML. Legistii anunta cui apartin oasele ridicate din casa lui Dinca

Vesti de ultima ora de la IML. Medicii de la Institutul de Medicina Legalaau finalizat expertizapreliminara in cazul oaselor gasite in curtea lui Gheorghe Dinca de la Caracal. Vom reveni cu.

Rezultat INML: Oasele gasite la casa lui Gheorghe Dinca, 100% umane

Ancheta continua! Oamenii legii primesc noi piste, in telefonul criminalului din Caracal au fost gasite numerele unor politisti si interlopi ai locului. Concluziile preliminare alte testelor genetice cu privire la oasele gasite in casa lui Dinca au sosit. Rezultat INML: Oasele gasite la casa presupusului criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, 100% umane Vineri, oamenii legii .

Deputatul Mitraliera, teorie cu privire la atrocitatile din Caracal: Poate ca fetele nu sunt omorate, ci sunt traficate intr-o retea de proxenetism

Deputatul PSD Catalin Radulescu considera posibila ipoteza ca cele doua fete din Caracal, nu ar fi fost omorate, ci traficate intr-o retea de proxenetism si crima organizata, protejata de judecatori,.

Istoricul psihiatric al criminalului din Caracal: cum a obtinut permisul in 2018

Barbatul acuzat de uciderea celor doua fete din Caracal, dupa ce le-ar fi luat cu masina la autostop, si-a preschimbat permisul de conducere in 2018, avand viza unui medic psihiatru, desi in trecut a fost.

Politia Capitalei cere ajutor pentru gasirea unei fete care a disparut, marti, in sectorul 3

Politia Capitalei solicita sprijin in vederea depistarii unei fete de 16 ani care, marti, a plecat de la domiciliul din sectorul 3 si nu a mai revenit pana in prezent.

Gheorghe Dinca ar fi fost AMANTUL unei judecatoare din Caracal. Alexandru Cumpanasu, pentru B1.RO: ii stiu si numele, l-am dat Politiei, dar n-am primit nici cel mai mic raspuns (VIDEO)

Informatia soc a zilei de joi in cazul fetelor disparute din Caracal a fost lansata public de Alexandru Cumpanasu. Acesta sustine, nici mai mult nici mai putin, ca suspectul principal, Gheorghe Dinca, ar fi fo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )