Libnet.ro
UNICEF

18:30

Caz socant la Iasi. Barbat decapitat de un cablu, in timp ce circula cu un ATV. Imagini de la locul teribilului accident

Antena3 Antena3,
Caz socant la Iasi. Barbat decapitat de un cablu, in timp ce circula cu un ATV. Imagini de la locul teribilului accident

Un barbat in varsta de aproximativ 45 de ani a fost gasit decedat pe strada Fundac Bucium, din municipiul Iasi, dupa ce a fost decapitat. Din primele informatii reiese ca barbatul se deplasa cu un. continuă pe Antena3

Descoperire teribila in Iasi. Un barbat a fost decapitat in timp ce se plimba cu un ATV (FOTO)

Un barbat in varsta de 45 de ani care se plimba cu ATV-ul a murit, dupa ce ce a fost decapitat de un cablu, conform unei postari pe Facebook a paginii Atentie Politia Iasi. Acesta a fost gasit pe strada.

Caz SOCANT in Medias: O minora a fost rapita de pe strada si exploatata sexual timp de mai multe zile

O fata din Medias, in varsta de 15 ani, a fost rapita de pe strada, in plina zi, de un barbat si o femeie din Copsa Mica. Astfel, din jurul datei de 14 august pana la data de 28 august,minora ar fi sec.

Caz socant in Medias. O adolescenta a fost rapita, biciuita si pusa sa joace in filme pentru adulti

O adolescenta de 15 ani, din Medias, a trait momente cumplite,timp de doua saptamani. Fata a fost rapita de pe strada de o femeie si un barbat care au torturat-o si obligat-o sa joace in filme.

Caz socant intr-un camin de batrani. Un barbat de 102 ani ar fi agresat sexual o batrana

Un barbat in varsta de 102 de ani a fost acuzat ca a agresat sexual o femeie de 94 de ani, fapta avand loc la un camin de batrani din Sydney, a comunicat miercuri politia australiana.

Caz SOCANT: Un moldovean a intrat intr-o sectie de politie si a marturisit sapte crime

Un cetatean moldovean, in varsta de 28 de ani, a intrat intr-o sectie de politie din Moscova si a marturisit ca a comis sapte crime. Acesta a declarat ca prima sa victima a fost un barbat, pe care l-a.

Caz socant la Braila. O fetita de 12 ani a fost rapita si violata de prietenul tatalui

Un barbat de 39 de ani din Braila a fost retinut, luni, de politisti, dupa ce ar fi violat o fetita de 12 ani, potrivit Inspectoratului de Politie JudeteanBraila. Fapta s-a petrecut sambata,.

CAZ SOCANT intr-o gradina zoologica din Indianapolis: O leoaica l-a sufocat pe tatal puilor sai, muscandu-l de gat

O leoaica l-a omorat pe tatal celor trei pui ai sai, sufocandu-si partenerul blocandu-si maxilarele in gatul acestuia intr-o gradina zoologica din Indianapolis. Cazul este socant si pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3515 seconds )