Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz socant la Braila. O fetita de 12 ani a fost rapita si violata de prietenul tatalui

Antena3 Antena3,
Caz socant la Braila. O fetita de 12 ani a fost rapita si violata de prietenul tatalui

Un barbat de 39 de ani din Braila a fost retinut, luni, de politisti, dupa ce ar fi violat o fetita de 12 ani, potrivit Inspectoratului de Politie JudeteanBraila. Fapta s-a petrecut sambata,. continuă pe Antena3

Braila: O fetita de 12 ani a fost violata. Agresorul, retinut de politisti...

O fetita din cartierul Lacul-Dulce, Braila, in varsta de 12 ani, a fost violata de un fost amic al tatalui sau. Aceasta fusese vazuta ultima data, sambata, alaturi de principalul suspect. Minora ar.

Copila de 12 ani rapita si violata de o cunostinta a tatalui sau. Fetita a revenit acasa in stare de soc si plina de sange, dupa ce fusese data disparuta

Politistii din Braila au retinut astazi, 22 octombrie, un barbat de 39 de ani suspectat de viol. Acesta a mers in vizita la un fost amic, iar cand a plecat, a profitat de faptul ca fetita acestuia de 12 ani l-a insotit pana la poarta si a rapit-o, fortand-o apoi sa intretina relatii sexuale.

Caz socant in Cluj: Copil chemat sa munceasca pe camp, lovit cu sapa in cap (VIDEO)

Caz socant in judetul Cluj. Un baietel de doar 9 ani a fost lovit in cap cu sapa de catre un vecin care il chemase la munca. Micutul a fost internat de urgenta la spital. Pe numele barbatului a fost deschis.

Caz socant in Botosani: Copil strans de gat de invatator (VIDEO)

Caz socant in Botosani. Un invatator l-a strans de gat pe unul dintre elevii sai, pe motiv ca acesta a fost neascultator. Baietelul s-a dus acasa si le-a povestit totul parintilor, care au mers.

Caz socant: Femeia care a ramas fara o parte din craniu din cauza durerilor de cap

O tanara in varsta de 24 de ani a fost operata pentru a-i fi indepartata o parte din craniu, dupa doi ani in care a avut dureri insuportabile de cap. Jodie Baitson-Horrocks suferea de dureri de cap.

Caz SOCANT: Un moldovean a intrat intr-o sectie de politie si a marturisit sapte crime

Un cetatean moldovean, in varsta de 28 de ani, a intrat intr-o sectie de politie din Moscova si a marturisit ca a comis sapte crime. Acesta a declarat ca prima sa victima a fost un barbat, pe care l-a.

Caz socant in Marea Britanie. Un barbat a intretnut relatii intime cu iubita rivalului sau si apoi l-a omorat

Un tanar de 29 de ani este acuzat ca si-aomorat rivalul, dupa ce a intretinut relatii sexuale toata noaptea cu iubita acestuia. De asemenea, o femeie este acuzata ca l-a ajutat pe Ashley King sa se.

Caz socant in Marea Britanie. Un barbat a intretinut relatii intime cu iubita rivalului sau si apoi l-a omorat

Un tanar de 29 de ani este acuzat ca si-aomorat rivalul, dupa ce a intretinut relatii sexuale toata noaptea cu iubita acestuia. De asemenea, o femeie este acuzata ca l-a ajutat pe Ashley King sa se.

CAZ SOCANT intr-o gradina zoologica din Indianapolis: O leoaica l-a sufocat pe tatal puilor sai, muscandu-l de gat

O leoaica l-a omorat pe tatal celor trei pui ai sai, sufocandu-si partenerul blocandu-si maxilarele in gatul acestuia intr-o gradina zoologica din Indianapolis. Cazul este socant si pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )