Libnet.ro
UNICEF

07:45

Caz socant in judetul Constanta. Un barbat de 55 de ani este cercetat pentru poligamie. Cate neveste are

Antena3 Antena3,
Caz socant in judetul Constanta. Un barbat de 55 de ani este cercetat pentru poligamie. Cate neveste are

Caz socant in judetul Constanta acolo unde un barbat de 55 de ani este cercetat pentru poligamie. S-a insurat de trei ori. insa, la fiecare nou mariaj ar fi uitat sa treaca pe la judecator sau. continuă pe Antena3

Caz SOCANT la Iasi! Un pacient a DECEDAT dupa ce a fost plimbat intre 2 spitale

Directia de Sanatate Publica Iasi a demarat o ancheta, dupa ce familia unui barbat a reclamat ca acesta a murit din cauza neglijentei medicilor. Vineri a fost depusa o plangere in care o femeie .

Caz socant in Braila. S-a filmat in timp ce intretinea relatii intime cu trei fetite si a trimis imaginile unor prieteni, pe Facebook

Un brailean de 49 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, la inceputul saptamanii, de procurorii antimafia pentru savarsirea infractiunilor de act sexual cu un minor, in forma continuata.

Caz SOCANT in Australia: Tatal unei fetite care s-a sinucis i-a invitat la inmormantare pe cei care au hartuit-o pe Facebook

O fetita din Australia, Amy Dolly Everett, in varsta de 14 ani, s-a sinucis din cauza mesajelor primite pe retelele de socializare, iar tata acesteia i-a invitat la.

Constanta: Barbat condamnat la iNCHISOARE pentru omorarea unui caine

Curtea de Apel Constanta a condamnat, marti, un barbat din judetul Tulcea la sase luni de inchisoare cu suspendare dupa ce acesta a ucis un caine cu o sabie artizanala in anul 2014, decizia.

Constanta: Barbat condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare dupa ce a omorat un caine

Curtea de Apel Constanta a condamnat, marti, un barbat din judetul Tulcea la sase luni de inchisoare cu suspendare dupa ce acesta a ucis un caine cu o sabie artizanala in anul 2014, decizia fiind definitiva, informeaza News. ro. Initial, barbatul primise o pedeapsa de sase luni de inchisoare cu executare din partea Judecatoriei Tulcea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )