Libnet.ro
UNICEF

12:15

Caz SOCANT in Mehedinti: Un barbat a stat cu tatal mort in pat ca sa-i incaseze pensia

B1 B1,
Caz SOCANT in Mehedinti: Un barbat a stat cu tatal mort in pat ca sa-i incaseze pensia

Un barbat din satul Danceu, judetul Mehedinti, in varsta de 69 de ani, este acuzat ca a stat cu tatal mort in pat ca sa-i incaseze pensia in valoare de 900 de lei. Descoperirea a fost facuta, marti,. continuă pe B1

Un barbat din Mehedinti isi tinea tatal mort in casa pentru a-i ridica pensia

Localnicii din satul mehedintean Danceu sunt ingroziti de cele petrecute in casa unui constatean de 69 de ani. Barbatul si-a tinut tatal mort in casa mai bine de o jumatate de an pentru a-i incasa pensia de 900 de lei.

Caz revoltator in judetul Mehedinti. A stat cu tatal mort in pat ca sa-i incaseze pensia

Caz halucinant intr-un sat din judetul Mehedinti, unde un barbat de 69 de ani este acuzat ca a stat cu tatal mort in pat ca sa-i incaseze pensia in valoare de 900 de lei. Macabra descoperire a fost facuta de.

Caz socant la Arad. O femeie a fost rapita in plina zi, de pe o strada din centrul orasului

Caz socant la Arad, unde o femeie a fost rapita in plina zi, de pe o strada din centrul orasului. Desi s-a impotrivit si a tipat dupa ajutor, femeia a fost luata pe sus de mai multi indivizi si.

Caz socant in Vaslui: A incercat sa-si violeze sotia, sub amenintarea unui cutit

Un barbat in varsta de 49 de ani din localitatea vasluiana Albesti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat ca a incercat sa-si violeze sotia si a taiat-o cu un cutit. Politia a fost.

CAZ SOCANT in Romania: A fost RAPITA de pe strada! Toata tara este in ALERTA

Caz halucinant in Arad! O femeie a fost fortata, luni, de mai multe persoane, sa urce intr-o duba, in centrul orasului. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arad, mai multi.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )