Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz socant. Motivul pentru care acest caine Chihuahua si-a mancat stapanul

Antena3 Antena3,
Caz socant. Motivul pentru care acest caine Chihuahua si-a mancat stapanul

Un caine din rasa Chihuahua, care cantareste doar 1,8 kilograme, a devenit celebru dupa ce stapana sa a dezvaluit un aspect macabru despre el. Cainele pe nume Rumpelstiltskin si-ar fi. continuă pe Antena3

Si-a batut sotia cu o bata plina de cuie si a scapat nepedepsit. Motivul pentru care nu va face nicio zi de inchisoare

Caz socant in Portugalia unde un judecator a decis ca un barbat care si-a batut sotia cu bestialitate sa nu faca inchisoare. Bataia a avut loc in 2015 cand sotul inselat.

Motivul pentru care deputatul ALDE Varujan Vosganian a fost gata sa puna pariu pe bani cu un rival politic - VIDEO

Varujan Vosganian, nervos ca toti ii reproseaza atacul la gaina evazionista, a facut o propunere inedita in Parlament. ii propun domnului deputat Cupsa urmatoarea prinsoare. Pentru.

Cum e bine sa iti incarci telefonul mobil. Motivul pentru care trebuie sa-i scoti mereu husa - VIDEO

Puteti lasa telefonul la incarcat peste noapte fara a risca prea multe atata timp cat folositi un incarcator de calitate. Daca folositi carcasa, husa sau alt tip de accesoriu ce.

Cand lucrati cel mai bine? Cand vi se spune cum sa va faceti treaba sau atunci cand cunoasteti si acceptati motivul pentru care munciti?

Unii lideri cred ca un loc de munca bazat pe respect si libertate este un mediu de lucru mai natural decat unul bazat pe neincredere si control, asa ca au incercat sa-si organizeze companiile conform acestor credinte. Majoritatea companiilor eliberate au fost de marime mica si mijlocie si unele dintre ele au crescut extraordinar de atunci. Vezi si alte recomandari de lecturaComanda cartea online! Alte carti interesante!.

Motivul uimitor pentru care un taximetrist a fost injunghiat de un client

Un taximetrist din Timisoara a fost injunghiat de un client, in timpul noptii de sambata spre duminica, pentru o tableta, cu care agresorul a fugit. Taximetristul ranit, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )