Libnet.ro
UNICEF

10:30

Motivul uimitor pentru care un taximetrist a fost injunghiat de un client

Antena3 Antena3,
Motivul uimitor pentru care un taximetrist a fost injunghiat de un client

Un taximetrist din Timisoara a fost injunghiat de un client, in timpul noptii de sambata spre duminica, pentru o tableta, cu care agresorul a fugit. Taximetristul ranit, in. continuă pe Antena3

Timisoara: Un taximetrist a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat de un client / Tanarul ar fi spus politistilor ca a vrut sa vada cum e sa omori un om

Un taximetrist din Timisoara a fost injunghiat in spate, sambata noaptea, de un tanar pe care il luase in cursa, potrivit presei locale. Atacatorul a fost prins la cateva strazi de la locul incidentului si le-a spus politistilor ca a vrut sa vada cum este sa omori un om, scrie tion. ro.

Mobilizare uriasa la Timisoara, dupa ce un taximetrist a fost injunghiat de un client (VIDEO)

Un taximetrist din Timisoara a fost fost atacat si taiat cu cutitul de un client! Colegii barbatului au pornit cu masinile prin oras si au reusit sa il prinda pe agresor. Vorbim despre un tanar de.

Si-a batut sotia cu o bata plina de cuie si a scapat nepedepsit. Motivul pentru care nu va face nicio zi de inchisoare

Caz socant in Portugalia unde un judecator a decis ca un barbat care si-a batut sotia cu bestialitate sa nu faca inchisoare. Bataia a avut loc in 2015 cand sotul inselat.

Un barbat si-a dat foc in holul Primariei. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Un barbat din Zalau si-a dat foc in holul Primariei, din cauza ca municipalitatea nu a acceptat solicitarea sa de a-si schimba locuinta sociala in care traieste. Potrivit Salajeanul. ro, acesta.

5 motive pentru care asigurarea internationala de sanatate este cea mai buna alegere pentru familia ta

Conform SunLife, renumit furnizor de servicii financiare, oamenii fericiti sunt si cei care aleg, cel mai des, sa investeasca in planuri de asigurare medicala pentru ei si familia lor. Mai exact,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )