Libnet.ro
UNICEF

12:45

Caz socant in Republica Moldova. A ars de vii 2 femei, mama si fiica

Antena3 Antena3,
Caz socant in Republica Moldova. A ars de vii 2 femei, mama si fiica

Caz socant in Republica Moldova, unde 2 femeie mama si fiica au fost arse de vii intr-o padure de un barbat care se pare ca mai are inca o crima la activ. O femeie de 42 de ani si fiica ei de 15. continuă pe Antena3

Caz socant la Arad. O femeie a fost rapita in plina zi, de pe o strada din centrul orasului

Caz socant la Arad, unde o femeie a fost rapita in plina zi, de pe o strada din centrul orasului. Desi s-a impotrivit si a tipat dupa ajutor, femeia a fost luata pe sus de mai multi indivizi si.

in Republica Moldova va fi instalata o retea de incarcatoare pentru vehiculele electrice

In Republica Moldova va fi instalata o retea de incarcatoare pentru vehiculele electrice. Un concept de proiect, care presupune promovarea si dezvoltarea infrastructurii de incarcare a autovehiculelor electrice, a fost aprobat in baza Memorandumului de intelegere, semnat intre Fondul pentru Eficienta Energetica FEE) si Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare PNUD).

CAZ SOCANT in Romania: A fost RAPITA de pe strada! Toata tara este in ALERTA

Caz halucinant in Arad! O femeie a fost fortata, luni, de mai multe persoane, sa urce intr-o duba, in centrul orasului. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arad, mai multi.

Premierul din Republica Moldova i se plange Vioricai Dancila de aglomeratia de la vami

Pavel Filip, premierul Republicii Moldova, i-a trimis o scrisoare premierului Viorica Dancila in care deplange aglomeratia de la vamile dintre cele doua state. In ultimul timp, tot mai des parvin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )