Libnet.ro
UNICEF

12:45

Caz socant. Un roman din Italia si-a batut sotia si copilul pana au lesinat

Antena3 Antena3,
Caz socant. Un roman din Italia si-a batut sotia si copilul pana au lesinat

Un roman a fost arestat in Italia dupa ce si-a batut sotia si fiica pana ce acestea au lesinat. Femeia a apucat sa sune la numarul de urgenta imediat ce sotul ei a inceput sa le loveasca. Doua. continuă pe Antena3

Ce amenda risca un roman din Italia care s-a urcat baut la volan si a plonjat cu masina intr-un canal

Un roman stabilit in Italia a facut ravagii dupa ce s-a urcat baut la volan si a plonjat cu masina intr-un canal din localitatea Caravaggio.

A aparut primul caz de gripa din acest sezon. Avertismentul transmis de Tudor Ciuhodaru

A aparut primul caz de gripa din acest sezon Este vorba despre un pacient din Dambovita. Anuntul a fost facut de Tudor Ciuhodaru, pe pagina personala de Facebook. Atentie la gripa. Avem confirmarea.

Bugetul mediu pentru cadourile de anul acesta de Mos Nicolae este de aproximativ 355 lei. Un roman din 10 nu va cumpara anul acesta niciun cadou (studiu de piata)

Conform datelor celui mai recent studiu de piata realizat de catre MEDNET Marketing Research Center, 89,6% dintre persoanele din mediul urban intentioneaza sa cumpere cadouri de Mos Nicolae pentru cei dragi. Si in acest an, cadourile preferate raman dulciurile 72,5%), urmate de jucarii 44,2%) si de articole de imbracaminteincaltaminte 41,8%). De asemenea, se vor oferi si fructe, cosmeticeparfumuri sau carti. Pe langa acestea, au mai fost mentionate articole de design, bijuterii si accesorii, cafea si accesorii pentru smartphonetableta. Cei care nu au avut suficient timp sa achizitioneze toate cadourile sau nu l-au gasit pe cel mai potrivit, vor oferi si bani 1,5%).

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )