Libnet.ro
UNICEF

01:05

A aparut primul caz de gripa din acest sezon. Avertismentul transmis de Tudor Ciuhodaru

Antena3 Antena3,
A aparut primul caz de gripa din acest sezon. Avertismentul transmis de Tudor Ciuhodaru

A aparut primul caz de gripa din acest sezon Este vorba despre un pacient din Dambovita. Anuntul a fost facut de Tudor Ciuhodaru, pe pagina personala de Facebook. Atentie la gripa. Avem confirmarea. continuă pe Antena3

Unde au fost confirmate primele cazuri de gripa din acest sezon

Opt cazuri de gripa din acest sezon au fost confirmate in Bucuresti, Dambovita si Iasi, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

Un nou sezon de gripa. Ce trebuie sa stim

A aparut primul caz de gripa din acest sezon Este vorba despre un pacient din Dambovita. Anuntul a fost facut de Tudor Ciuhodaru, pe pagina personala de Facebook. Desi, la prima vedere, raceala si gripa.

incepe Congresul Studentilor Medicinisti din acest an, cu participanti din peste 30 de tari

Cea de-a treia editie a International Medical Students Congress of Bucharest IMSCB) are loc, in perioada 4 - 8 decembrie. Evenimentul din acest an este dedicat Anei Aslan si reuneste 800 de participanti din peste 30 de tari.

Tudorel Toader trimite o scrisoare deschisa Comisiei de la Venetia pe motiv ca ar putea fi revocat din acest for. Cu ce se lauda fostul ministru al Justitiei

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a transmis o scrisoare deschisa Comisiei de la Venetia, invocand informatii aparute in spatiul public potrivit carora Guvernul intentioneaza sa-l revoce din acest for. in scrisoarea care a fost publicata pe Facebook, Toader nu-si asuma niciuna dintre modificarile controversate ale legilor privind sistemul judiciar, laudandu-se ca a facut totul sa le opreasca.

FC Voluntari isi batatoreste drumul catre liga secunda, bifand a 12-a infrangere, din acest sezon

FCVoluntari a bifat din nou o infrangere in Liga I, cel mai recent, marti, in duelul cu Gaz Metan Medias, disputat in deplasare.

HONG KONG - LA PRIMUL DEFICIT BUGETAR DIN ULTIMII 15 ANI Cosea: Criza care urmeaza va veni din zona Chinei

Criza financiara care urmeaza nu va mai veni dinspre SUA, ci din zona Chinei, este de parere profesorul de economie Mircea Cosea, apreciind ca reducerea importurilor pe care China le face afecteaza intreaga lume, iar acest lucru inseamna inceputul unei recesiuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )