Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz TERIBIL: O femeie aflata in coma de aproape 10 ani a nascut dupa Craciun

B1 B1,
Caz TERIBIL: O femeie aflata in coma de aproape 10 ani a nascut dupa Craciun

Caz halucinant in SUA. O tanara aflata in coma de aproape 10 ani, aflata intr-un centru de ingrijire din Phoenix SUA), a nascut un baietel la cateva zile dupa Craciun. Cazul revoltator a fost. continuă pe B1

SUA: O femeie aflata n coma de aproape 10 ani a nascut dupa Craciun. Politia a deschis o ancheta

O tanara aflata in coma de aproape 10 ani, aflata intr-un centru de ingrijire din Phoenix SUA), a nascut un baietel la cateva zile dupa Craciun, politia deschizand o ancheta pentru abuz sexual, potrivit washingtonpost. com.

Era in coma profunda de aproape 10 ani, cand medicii au vazut ca burta ei se umfla. Cand au examinat-o mai atent, doctorii au incremenit. Nimeni nu are vreo explicatie

O tanara aflata in coma de aproape 10 ani, aflata intr-un centru de ingrijire din Phoenix SUA), a nascut un baietel la cateva zile dupa Craciun, politia deschizand o ancheta pentru abuz sexual,.

Ancheta intr-un spital din Statele Unite, dupa ce o femeie aflata in coma de 14 ani a nascut un baiat

Autoritatile din Arizona ancheteaza un caz de viol asupra unei paciente care se afla de 14 ani in coma si a nascut recent.

Caz SOCANT in Arizona! O femeie aflata in coma de 14 ani a nascut. Cum a fost posibil...

O femeie aflata in coma de 14 ani, care era internata intr-un centru de ingrijire din Phoenix, Arizona, a nascut, in decembrie, un baiat. Femeia nu este constienta, deci nu poate comunica si nu se poate.

Cea mai lunga prtie de schi din nordul tarii, inaugurata dupa 10 ani de la nceperea lucrarilor

Cea mai lunga partie de schi din nordul tarii, situata in Masivul Rarau, va fi inaugurata sambata, dupa 10 ani de la inceperea lucrarilor. Investitia ajunge la 15 milioane de euro, transmite Mediafax.

Simona Halep, pentru The Guardian: Tot ce am facut n viata pna acum a fost pentru tenis, peste 10 ani as vrea sa am trei copii si sa stiu ca am dat totul pentru tenis

Simona Halep a povestit, intr-un interviu pentru The Guardian, despre faptul ca tot ceea ce a facut in viata a fost pentru tenis, subliniind ca peste zece ani isi doreste sa aiba o familie, cu trei copii.

Marul otravit din OUG pe fiscalitate. Angajatii din constructii, scosi de la Pilonul II timp de 10 ani

Guvernul le-a promis angajatilor din constructii scaderea taxelor pe munca, pentru a beneficia de un salariu net mai mare, insa de fapt le-a sistat contributiile la Pilonul II de pensii, in urmatorii zece ani.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )