Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cazanciuc: Afirmatia lui Basescu despre un ziarist important afecteaza credibilitatea magistratilor

Antena3 Antena3,
Cazanciuc: Afirmatia lui Basescu despre un ziarist important afecteaza credibilitatea magistratilor

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, joi, ca afirmatiile presedintelui Traian Basescu conform carora decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important sunt de natura sa afecteze. continuă pe Antena3

Cazanciuc: Afirmatia lui Basescu despre un ziarist important afecteaza credibilitatea magistratilor

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, joi, ca afirmatiile presedintelui Traian Basescu conform carora decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important sunt de natura sa afecteze credibilitatea magistratilor, informeaza Mediafax.

Ministrul Justitiei: Afirmatia lui Basescu despre un ziarist important care ar fi controlat decizii de procurori afecteaza credibilitatea magistratilor

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat joi ca afirmatiile presedintelui Traian Basescu conform carora decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important sunt de natura sa afecteze credibilitatea magistratilor. Acesta a mai spus ca respectivele declaratii au fost facute in nota proprie a domnului presedinte.

Judecatorul Horatiu Dumbrava cere sesizarea Inspectiei Judiciare pentru declaratiile facute de Traian Basescu despre ziaristul important

Judecatorul Horatius Dumbrava, membru al CSM, cere Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sesizarea Inspectiei Judiciare cu privire la declaratiile facute de presedintele Traian Basescu, potrivit carora anumite decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important.

Basescu: Un ziarist important a controlat decizii de procurori

Presedintele Traian Basescu a sustinut ca un ziarist important a controlat decizii de procurori, explicand astfel sistemul la care a facut referire in declaratii ale sale anterioare potrivit carara reminiscentele vechi s-au transferat si generatiei noi.

Basescu: S-ar putea sa vedeti cum decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important

Presedintele Traian Basescu a lansat aseara, la B1TV, o noua ipoteza legata de un ziarist important care ar fi controlat deciziile procurorilor, vorbind despre cazul Voiculescu, ca parte a sistemului ingenuncheat.

Un membru CSM vrea sesizarea Inspectiei Judiciare pentru declaratiile presedintelui despre ziaristul important

Judecatorul Horatius Dumbrava, membru al CSM, cere Consiliului Superior al Magistraturii sesizarea Inspectiei Judiciare cu privire la declaratiile facute de presedintele Traian Basescu, potrivit carora anumite decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important.

Traian Basescu: Sistemul e ingenuncheat, politia este inca obedienta. Decizii de procurori au fost controlate de ziarist important

Presedintele Traian Basescu a comentat, marti seara, exclusiv in emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, afirmatiile recente legate de vulnerabilitatea institutiilor statului si de faptul ca de.

Traian Basescu: Sistemul e ingenuncheat, Politia este inca obedienta. Decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a comentat, marti seara, exclusiv in emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, afirmatiile recente legate de vulnerabilitatea institutiilor statului si de faptul ca de.

Basescu, despre candidatura Elenei Udrea la Presedintie: Am mai multa incredere in ea decat in Ponta si Iohannis la un loc. Nu este inca timpul femeilor

Traian Basescu a comentat, marti, la postul B1TV despre candidatura Elenei Udrea la functia de presedinte al Romaniei. Seful statului a spus ca o sustine dar ca inca nu este vremea femeilor presedinte in Romania.

Basescu despre Calin Popescu Tariceanu: Inima zburdalnica

Presedintele Traian Basescu l-a catalogat pe Calin Popescu Tariceanu, autorul unei a treia tentative de suspendare, drept inima zburdalnica. Basescu i-a atras atentia lui Tariceanu ca nu il poate tine suspendat pe presedintele Statului mai mult de 30 de zile, asa cum arata calendarul promovat de seful Senatului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )