Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cazanciuc (PSD): Orban are obligatia sa adune majoritate parlamentara la votul de investitura

B1 B1,
Cazanciuc (PSD): Orban are obligatia sa adune majoritate parlamentara la votul de investitura

Scandal pe votul de investitura al Guvernului Orban II. Senatorul PSD Robert Cazanciuc considera ca premierul desemnat, Ludovic Orban, are obligatia sa asigure majoritatea, raspunzandu-le astfel liberalilor. continuă pe B1

Ciolacu, dupa audierile din comisii: Nu PSD l-a desemnat pe Orban premier, nu are obligatia sa il treaca prin Parlament

Nu PSD l-a desemnat pe Orban premier, nu are obligatia sa il treaca prin Parlament, dar abia miercuri va lua o decizie cu privire la votul de investitura, a afirmat Marcel Ciolacu, presedintele interimar al.

Robert Cazanciuc: Ludovic Orban e ipocritul numarul 1 al Romaniei. PNL afunda tara in criza

Vicepresedintele Senatului, Robert Cazanciuc, a reactionat dupa ce Ludovic Orban a declarat cadaca luni, la sedinta de investire a Guvernului, nu se aduna cvorum, este numai vina PSD deoarece social-democratii detin 42% din Parlament.

Traian Basescu: Numai cand ai majoritatea poti sa faci alegeri anticipate, cand nu ai majoritate parlamentara, nu te apuci

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul Traian Basescu, crede ca sunt sanse mari sa avem alegeri anticipate, insa doar asa cum isi doreste PSD, adica odata cu alegerile locale cand social- democratii au cea mai mare mobilizare in teritoriu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )