Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ciolacu, dupa audierile din comisii: Nu PSD l-a desemnat pe Orban premier, nu are obligatia sa il treaca prin Parlament

B1 B1,
Ciolacu, dupa audierile din comisii: Nu PSD l-a desemnat pe Orban premier, nu are obligatia sa il treaca prin Parlament

Nu PSD l-a desemnat pe Orban premier, nu are obligatia sa il treaca prin Parlament, dar abia miercuri va lua o decizie cu privire la votul de investitura, a afirmat Marcel Ciolacu, presedintele interimar al. continuă pe B1

Costel Alexe, dupa avizul negativ primit la audierile din Parlament: Votul de astazi este raspunsul fricii parlamentarilor din PSD. Baietii destepti se simt incoltiti

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat, dupa audierea din Parlament, ca avizul negativ primit ii da incredere ca e pe drumul cel bun fiindca reprezinta raspunsul fricii parlamentarilor si demnitarilor din PSD.

Florin Roman (PNL): Un blat ordinar intre USR si PSD, la audierile de azi din comisii (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, sustine ca USR si PSD au pus la cale un blat ordinar la prima serie de audieri a ministrilor propusi din comisiile de specialitate ale Parlamentului. A fost un.

Surse: Orban l-a taxat pe ministrul Fondurilor Europene dupa dezvaluirea Adevarul despre cardasia cu PSD

Luni-dimineata, intr-o sedinta la Parlament, premierul Ludovic Orban le-a cerut ministrilor sa fie atenti la audierile din comisii, in conditiile in care PSD e pregatit sa puna tunurile pe Guvern. Domnule Bolos, dumneavoastra nu cred ca o sa aveti probleme, i-a transmis Ludovic Orban ministrului Fondurilor Europene, sustin surse politice. Adevarul a dezvaluit ca Marcel Bolos s-a inconjurat de oamenii PSD la minister.

Mario Iorgulescu, ajutat sa scape de toate acuzatiile! NU tatal sau l-ar fi protejat dupa accidentul din toamna

Mario Iorgulescu a produs un grav accident de circulatie in toamna anului 2019. in urma accidentului, victima din cealalta masina, Dani Vicol, in varsta de 24 de ani a decedat. Mario Iorgulescu la randul sau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )