Libnet.ro
UNICEF

12:01

Cazinoul din Constanta va fi reabilitat. Ministrul Dezvoltarii Regionale anunta semnarea contractului pentru inceperea lucrarilor

Adevărul Adevărul,
Cazinoul din Constanta va fi reabilitat. Ministrul Dezvoltarii Regionale anunta semnarea contractului pentru inceperea lucrarilor

Daniel Suciu, ministrul Dezvoltarii Regionale, a anuntat ca marti, 29 octombrie, va semna contractul de reabilitare a Cazinoului din Constanta. continuă pe Adevărul

Dupa zeci de ani de asteptare, Cazinoul din Constanta va fi reabilitat! Viorica Dancila: Guvernul nostru a reusit

Premierul demis Viorica Dancila a dat asigurari, luni, ca este garantata reabilitarea Cazinoului din Constanta. Dupa zeci de ani de asteptare, maine marti - n. r. ), unul dintre simbolurile Romaniei,.

DANCILA: Cazinoul din Constanta va avea garantia ca va fi refacut

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, de marti, Cazinoul din Constanta va avea garantia ca va fi refacut, precizand ca Guvernul a reusit in urma a numeroase contestatii sa pregateasca acest proiect pentru a se asigura ca monumentul va fi reabilitat.

Dancila: Dupa zeci de ani de asteptare, marti, Cazinoul din Constanta va avea garantia ca va fi refacut

Viorica Dancila a declarat ca, de marti, Cazinoul din Constanta va avea garantia ca va fi refacut. Premierul a sustinut ca Guvernul a reusit sa pregateasca un proiect pentru a se asigura ca monumentul va.

Viorica Dancila promite refacerea Cazinoului din Constanta

Premierul demis Viorica Dancila a dat asigurari ca este garantata reabilitarea Cazinoului din Constanta si i-a cerut ministrului demis al Dezvoltarii, Daniel Suciu, sa mearga in zona marti, cand urmeaza sa fie semnat contractul.

Un sofer a provocat haos pe strazile din Constanta. Barbatul a intrat in trei pietoni si a lovit trei masini apoi...

Trei pietoni au fost raniti si opt masini avariate vineri seara pe o strada din municipiul Constanta de un conducator auto care apoi si-a abandonat autoturismul si a fugit de la locul faptei. Ancheta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )