Libnet.ro
UNICEF

14:00

DANCILA: Cazinoul din Constanta va avea garantia ca va fi refacut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA: Cazinoul din Constanta va avea garantia ca va fi refacut

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, de marti, Cazinoul din Constanta va avea garantia ca va fi refacut, precizand ca Guvernul a reusit in urma a numeroase contestatii sa pregateasca acest proiect pentru a se asigura ca monumentul va fi reabilitat. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Dupa zeci de ani de asteptare, marti, Cazinoul din Constanta va avea garantia ca va fi refacut

Viorica Dancila a declarat ca, de marti, Cazinoul din Constanta va avea garantia ca va fi refacut. Premierul a sustinut ca Guvernul a reusit sa pregateasca un proiect pentru a se asigura ca monumentul va.

Dupa zeci de ani de asteptare, Cazinoul din Constanta va fi reabilitat! Viorica Dancila: Guvernul nostru a reusit

Premierul demis Viorica Dancila a dat asigurari, luni, ca este garantata reabilitarea Cazinoului din Constanta. Dupa zeci de ani de asteptare, maine marti - n. r. ), unul dintre simbolurile Romaniei,.

Cazinoul din Constanta va fi reabilitat. Ministrul Dezvoltarii Regionale anunta semnarea contractului pentru inceperea lucrarilor

Daniel Suciu, ministrul Dezvoltarii Regionale, a anuntat ca marti, 29 octombrie, va semna contractul de reabilitare a Cazinoului din Constanta.

Viorica Dancila promite refacerea Cazinoului din Constanta

Premierul demis Viorica Dancila a dat asigurari ca este garantata reabilitarea Cazinoului din Constanta si i-a cerut ministrului demis al Dezvoltarii, Daniel Suciu, sa mearga in zona marti, cand urmeaza sa fie semnat contractul.

Viorica Dancila surprinde din nou. Cum a fost vazut premierul demis duminica: Si-a facut cruce si a...

Viorica Dancila s-a inchinat la moaste si s-a rugat la Sfantul Dumitru duminica dimineata. Si nu e singura. Premierul desemnat, Ludovic Orban a fost si el acolo. Mai multi dintre candidati au fost in ultima.

Cum a aparut Viorica Dancila in mijlocul oamenilor, la Festivalul Traditiilor. Premierul demis si-a schimbat total stilul vestimentar

Campania a adus-o pe Viorica Dancila in Ferentari, la Festivalul Traditiilor de Sfantul Dumitru Basarabov. Premierul demis si-a schimbat total stilul vestimentar. Cum s-a prezentat in mijlocul oamenilor? Cum a aparut Viorica Dancila in mijlocul oamenilor, la Festivalul Traditiilor, desfasurat in Ferentari Vantul a adus-o pe Viorica Dancila, duminica, 27 octombrie, in cartierul bucurestean Ferentari, .

Un sofer a provocat haos pe strazile din Constanta. Barbatul a intrat in trei pietoni si a lovit trei masini apoi...

Trei pietoni au fost raniti si opt masini avariate vineri seara pe o strada din municipiul Constanta de un conducator auto care apoi si-a abandonat autoturismul si a fugit de la locul faptei. Ancheta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )