Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cazinoul din Constanta nu va fi restaurat nici in urmatorii doi ani. Unde s-au impotmolit autoritatile

România Liberă România Liberă,
Cazinoul din Constanta nu va fi restaurat nici in urmatorii doi ani. Unde s-au impotmolit autoritatile

Cazinoul din Constanta nu va fi reabilitat nici in acest an si, dupa cum decurg lucrurile, nici macar in 2018, cand se implinesc 100 de ani de la Marea Unire. Cea mai recenta veste proasta dintr-un sir lung, care dureaza de mai bine de un deceniu, a venit recent. continuă pe România Liberă

Tinerii care si-au batut, in vara, cu bestialitate prietenul si s-au laudat pe internet ar putea petrece urmatorii doi ani intr-un centru educativ

Cristian si Lucian, cei doi tineri care au socat o tara intreaga vara trecuta cand si-au batut cu bestialitate prietenul, Alexandru, au fost condamnati de instanta la doi ani intr-un centru de corectie. Batausii au 17 ani, iar victima, 18 ani. Initial fusesera acuzati de tentativa de omor. Agresiunea a fost vazuta de peste 2 milioane de oameni.

Donald Trump, amenintat de Anonymous: Vei regreta urmatorii 4 ani (FOTO)

Donald Trump a fost amenintat deAnonymous pe Twitter, care l-a si acuzat ca ar avea legaturi cu crima organizata si i-a spus ca va regreta urmatorii 4 ani. intr-o serie de tweet-uri trimise de pe.

Donald Trump, AMENINTAT de Anonymous: Vei regreta urmatorii 4 ani (FOTO)

Donald Trump a fost amenintat deAnonymous pe Twitter, care l-a si acuzat ca ar avea legaturi cu crima organizata si i-a spus ca va regreta urmatorii 4 ani. intr-o serie de tweet-uri trimise de pe.

Doi ani de la explozia francului elvetian. De unde a pornit taifunul, ce promisiuni s-au facut si in ce stadiu suntem

In urma cu exact doi ani, in 15 ianuarie 2015, un comunicat sec al Bancii Elvetiei SNB) anunta taifunul ce urma sa vina. SNB renunta la plafonul de curs chf/euro, iar francul sarea in aer. De la 3,7 lei/franc, a doua zi moneda Elvetiei urcase la 4,32 de lei iar cateva zile mai tarziu se vindea cu 6 lei la casele de schimb. La doi ani de la explozie, francul si-a corectat din apreciere, vineri cotatia calculata de BNR fiind de 4. 18 lei/chf. Am asistat in acesti doi ani la multe promisiuni, manifestatii ale debitorilor in franci, conferinte dedicate ale Guvernatorului BNR samd. In final, din toate planurile si primisiunile, debitorii s-au ales cu o lege, contestata si ea la Curtea Constitutionala.

Dragos Basescu, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare

Nepotul fostului presedinte Traian Basescu, Dragos Basescu, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Nepotul fostului presedinte, condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat astazi de Tribunalul Bucuresti, la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta pentru ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri pentru a interveni la DIICOT in solutionarea favorabila a dosarului in care acesta era cercetat. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )