Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cazul Alexandrei Macesanu, condus de interlopi aflati la carma statului

Antena3 Antena3,
Cazul Alexandrei Macesanu, condus de interlopi aflati la carma statului

Pe 25 iulie 2019, la ora 17. 00, dupa sase ore de la apelurile la 112 ale Alexandrei Macesanu, seful operativ al IPJ Olt Nicolae Alexe l-a sunat pe Remus Radoi, zis si Codita, liderul uneia dintre cele. continuă pe Antena3

BBC scrie in detaliu despre cazul Alexandrei Macesanu, care tine Romania cu sufletul la gura

BBC News a publicat un articol pe larg referitor la cazul Alexandrei Macesanu, in care detaliaza gafele autoritatilor si revolta pe care acestea le-au starnit in randul romanilor.

Informatie uluitoare in cazul Alexandrei Macesanu. Dispecerii 112 ai Politiei nu au pregatire de specialitate

Dispecerii de la Inspectoratul de politie judetean Olt si de la Politia orasului Caracal, care au avut un cuvant greu de spus in cazul Alexandei Macesanu, tanara rapita de Gheorghe Dinca, nu au o pregatire speciala pentru a coordona operatiuni de salvare sau pentru a tine legatura cu persoanele care se afla in situatii care le pun viata in pericol.

Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei Macesanu. Halucinant! Informatia-cheie ce ar fi putut sa o salveze pe Alexandra din ghearele lui Dinca

Mihai Gadea a prezentat, miercuri seara, la Sinteza zilei, o informatie esentialacare ar fi putut sa osalvezepe Alexandra Macesanu. Asta daca procurorii ar fi fost ceva mai.

Rasturnare de situatia grotesca in cazul Alexandrei Macesanu: Grabiti-va, Alexandra e in viata! E in podul acestei case!

La Caracal a inceput nebunia cautarilor. Dupa ce saptamana trecuta, politistii si procurorii au stat o noapte intreaga in fata casei lui Gheorghe Dinca fara sa intervina, acum autoritatile.

Rasturnare de situatie grotesca in cazul Alexandrei Macesanu: Grabiti-va, Alexandra e in viata! E in podul acestei case!

La Caracal a inceput nebunia cautarilor. Dupa ce saptamana trecuta, politistii si procurorii au stat o noapte intreaga in fata casei lui Gheorghe Dinca fara sa intervina, acum autoritatile.

Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei Macesanu. Vecinii primesc mesaje ca fata traieste. Politia alearga dupa ponturile unei vrajitoare

UPDATE La aceasta ora, politistii din Caracal, intr-un numar foarte mare, o cauta pe Alexandra in preajma unui lac. Politia locala a primit ponturi de la o vrajitoare. ------------- UPDATE Alexandra.

Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei Macesanu. Vecinii primesc mesaje ca fata traieste:Faceti ceva! Este in podul unei case cu niste salcii pletoase

UPDATE Alexandra nu se aflain imobilul de culoare rosie in care s-au facut perchezitii. La aceasta ora, politistii verifica mai multe case din proximitate pentru a o gasi pe Alexandra. Vecinii primesc.

Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei Macesanu. Vecinii primesc mesaje ca fata traieste. Scafandrii cauta noi indicii in lacul Draghiceni

UPDATEin prezent, pe langa cautarile in casele invecinate cu locuinta lui Gheoghe Dinca, in paralel, scafandrii cauta noi indicii in lacul Draghiceni, la doar noua kilometri de.

Surse: Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei Macesanu. Copila s-ar afla in podul unei case in viata

Politistii verifica acum o casa din Caracal dupa ce au primit informatii ca Alexandra ar fi intr-un pod, la cateva case distanta de locuinta lui Gheorghe Dinca. Oamenii legii se afla la fata locului si.

Documentul care schimba tot. Cronologia evenimentelor in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu

Radu Tudor a prezentat marti seara, la Punctul de intalnire, evenimentele in ordine cronologica in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu. Ora 20:30, miercuri, 24 iulie - Domnul Macesanu Ion a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )