Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei Macesanu. Copila s-ar afla in podul unei case in viata

Antena3 Antena3,
Surse: Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei Macesanu. Copila s-ar afla in podul unei case in viata

Politistii verifica acum o casa din Caracal dupa ce au primit informatii ca Alexandra ar fi intr-un pod, la cateva case distanta de locuinta lui Gheorghe Dinca. Oamenii legii se afla la fata locului si. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei Macesanu. Vecinii primesc mesaje ca fata traieste. Politia alearga dupa ponturile unei vrajitoare

UPDATE La aceasta ora, politistii din Caracal, intr-un numar foarte mare, o cauta pe Alexandra in preajma unui lac. Politia locala a primit ponturi de la o vrajitoare. ------------- UPDATE Alexandra.

Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei Macesanu. Vecinii primesc mesaje ca fata traieste:Faceti ceva! Este in podul unei case cu niste salcii pletoase

UPDATE Alexandra nu se aflain imobilul de culoare rosie in care s-au facut perchezitii. La aceasta ora, politistii verifica mai multe case din proximitate pentru a o gasi pe Alexandra. Vecinii primesc.

Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei Macesanu. Vecinii primesc mesaje ca fata traieste. Scafandrii cauta noi indicii in lacul Draghiceni

UPDATEin prezent, pe langa cautarile in casele invecinate cu locuinta lui Gheoghe Dinca, in paralel, scafandrii cauta noi indicii in lacul Draghiceni, la doar noua kilometri de.

Fosta angajata STS, dezvaluiri in cazul Alexandrei Macesanu: Acela a fost momentul in care individul a vazut ca de pe telefon s-a apelat 112

Daniela Iuliana Toba, fost sef birou relatii publice si colonel in cadrul STS, a lansat acuze dure in cazul Caracal si afirma ca Alexandra putea fi salvata, daca operatorii 112 nu ar fi sunat-o inapoi de nu.

Rasturnare de situatie grotesca in cazul Alexandrei Macesanu: Grabiti-va, Alexandra e in viata! E in podul acestei case!

La Caracal a inceput nebunia cautarilor. Dupa ce saptamana trecuta, politistii si procurorii au stat o noapte intreaga in fata casei lui Gheorghe Dinca fara sa intervina, acum autoritatile.

Rasturnare de situatia grotesca in cazul Alexandrei Macesanu: Grabiti-va, Alexandra e in viata! E in podul acestei case!

La Caracal a inceput nebunia cautarilor. Dupa ce saptamana trecuta, politistii si procurorii au stat o noapte intreaga in fata casei lui Gheorghe Dinca fara sa intervina, acum autoritatile.

Surse: Trupul neinsufletit al Alexandrei Macesanu ar fi fost aruncat in Raul Olt

Potrivit unor surse, in timpul audierii de la DIICOT Craiova, criminalul ar fi dezvaluit faptul ca trupul neinsufletit al ultimei victime, Alexandra Macesan, se afla aruncat in Raul Olt. Dupa ce a.

Rasturnare de situatie in cazul mortii Alexandrei Macesanu. Fost sef de crematoriu: Fata ar putea fi in viata. Arderea in butoi e exclusa!

Vladimir Belis, fostul director al IML, a vorbit in exclusivitate, la Sinteza Zilei, despre mersul anchetei in cazul Caracal. Belis sustine ca Alexandra Macesanu ar putea fi in viata. Eu cred ca nu se.

Documentul care schimba tot. Cronologia evenimentelor in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu

Radu Tudor a prezentat marti seara, la Punctul de intalnire, evenimentele in ordine cronologica in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu. Ora 20:30, miercuri, 24 iulie - Domnul Macesanu Ion a.

Petitie online pentru decorarea Alexandrei Macesanu

Alexandra Macesanu este o eroina, au postat mai multe persoane pe paginile lor de Facebook. La randul ei, presedinta Coalitiei Federatia pentru Educatie, Daniela Visoianu, a initiat o petitie adresata presedintelui Romaniei, pentru decorarea Alexandrei Macesanu, una dintre victimele criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )