Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cazul Anca, cea mai mare facatura a Militiei. Cum a fost acoperita crima unui fiu de securist

Antena3 Antena3,
Cazul Anca, cea mai mare facatura a Militiei. Cum a fost acoperita crima unui fiu de securist

Cazul Anca a fost interpretat multi ani drept cea mai mare eroare judiciara din Romania. in spatele povestii taximetristului incarcerat pe nedrept pentru o fapta pe care nu a comis-o se ascunde cea mai mare. continuă pe Antena3

Cea mai mare amenda de circulatie data vreodata in Romania! Ce a facut un vasluian care a fost nevoit sa plateasca 10.000 de lei

Un sofer din Vaslui a primit cea mai mare amenda care s-a dat vreodata in Romania, dupa ce a incalcat mai multe reguli de circulatie. Pe langa faptul ca a trebuit sa platesca 10. 000 de lei pentru abaterile de la Codul Rutier, vasluianul a ramas fara permis pentru o perioada de 90 de zile. Cea .

Holzindustrie Schweighofer isi schimba denumirea. Cum se va numi cea mai mare companie din Romania din domeniul exploatarii lemnului

Grupul Holzindustrie Schweighofer, cea mai mare companie care activeaza in Romania in domeniul exploatarii primare a lemnului, isi modifica denumirea, devenind HS Timber Group.

Interviu cu istoricul Thierry Wolton. Taranii au fost cele mai mari victime si cei care au opus cea mai mare rezistenta comunismului. imi scot palaria in fata lor.

Comunismul a creat un infern cu dimensiuni colosale, si-a schingiuit victimele in moduri inimaginabile si a ucis sute de milioane de oameni. A instaurat ura si frica in societate si a programat perioade de foamete in care au murit zeci de milioane de tarani. Nu exista nici o reusita autentica in comunism, economica, sociala, tehnologica, totul a fost o farsa oribila. Impunatorul volum doi al Istoriei Mondiale a Comunismului al lui Thierry Wolton este dedicat victimelor comunismului. Sunt cuprinse in acest volum mii de relatari despre crime in masa, despre torturi menite sa distruga orice e uman in om, experimente criminale in lagarele si spitalele comuniste. Iar victima cea mai mare a comunsimului a fost taranimea.

Cea mai mare incredere in moneda euro din istorie

Potrivit rezultatelor celui mai recent Eurobarometru, mai mult de trei din patru cetateni considera ca moneda unica este benefica pentru Uniunea Europeana. Acesta este cel mai puternic sprijin inregistrat de la inceperea sondajelor, in 2002.

Inventia de la Tesla care rezolva cea mai mare problema a stergatoarelor

Tesla vrea sa elimine stergatoarele clasice de pe masini. in loc vrea sa puna, conform unui brevet, lasere care curata automat parbrizul. Si acesta nu-i tot planul companiei conduse de.

Peste jumatate dintre firmele din Romania vor sa faca angajari, anul viitor. Domeniile cu cea mai mare cerere

Peste jumatate dintre companiile din Romania 54%) intentioneaza ca, in 2020, sa creasca numarul de angajati cu 11% in medie, potrivit Barometrului de HR realizat de PwC Romania.

Dupa plecarea lui Steve Jobs, Apple a suferit acum cea mai mare transformare: cine s-a retras de la conducere

Pentru fanii Apple, timp de cateva decenii, compania a fost sinonima cu trei nume importante Steve Jobs, Steve Wozniak si Jonathan Ive. Produsele gigantului din Cupertino nu ar fi existat fara.

UPDATE Care este situatia spitalelor din Bucuresti ramase fara apa calda si caldura. RADET se scuza prezentand intr-un comandament cateva din tevile sistemului invechit (FOTO)

UPDATE RADET a anuntat ca problema de la Fundeni a fost remediata, la mai bine de 24 de ore distanta de momentul in care cea mai mare unitate medicala a Bucurestiului ramanea fara apa calda si.

Stirile ProTV: Imagine virala. Cea mai inalta cladire din lume, luminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala

Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, a fost luminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala a tarii noastre. Burj Khalifa masoara 828 de metri inaltime si este cea mai inalta cladire din lume.

Neagu a primit trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii.Kumamoto, la picioareleCristinei

Cristina Neagu a primit, luni, trofeul pentru cea mai buna handbalista a lumii in 2018, intr-o ceremonie speciala, la Kumamoto, in Japonia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )