Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cazul Caracal. Detalii socante din rechizitoriul prin care Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata

Adevărul Adevărul,
Cazul Caracal. Detalii socante din rechizitoriul prin care Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata

In rechizitoriul prin care procurorii DIICOT l-au trimis in judecata pe Gheorghe Dinca sunt descrise in amanunt momentele terifiante prin care au trecut in ultimele ore de viata cele doua tinere violate si ucise de Dinca. Anchetatorii arata ca inainte sa fie arsa, Alexandra a fost lovita cu pumnul in fata si sugrumata. Cu doar 4 luni inainte Luiza era violata, torturata si arsa in curtea casei. continuă pe Adevărul

Fostul consilier al lui Trump vrea sa se retraga din intelegerea prin care a pledat vinovat

Fostul consilier in probleme de securitate nationala al lui Donald Trump, Michael Flynn, demis din functie dupa doar trei saptamani de mandat, incearca sa se retraga din intelegerea prin care a pledat vinovat in ancheta rusa a procurorului special Robert Mueller, au anuntat avocatii sai, relateaza Reuters.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dezvaluiri infioratoare despre complicii lui: Mi-a dat un sac de oase

Cazul Caracal isi amplifica ramificatiile, dupa ce Gheorghe Dinca nu doar ca a recunoscut faptul ca a avut complici, ci i-a si numit pe acestia. Cei care l-au ajutat pe barbat sunt in prezent in vizorul autoritatilor. Principalul suspect din ancheta a dezvaluit noi detalii, iar oamenii legii inca incearca sa determine ce li s-a .

Cazul Caracal: Numele lor erau scrise pe biletelul ascuns de Gheorghe Dinca. Cine sunt complicii Petruta si Stefan

Ancheta din Caracal continua sa fie in vizorul atentiei publice desi au trecut deja 10 luni de la disparitia Luizei Melencu, eleva din Caracal care nu s-a mai intors niciodata acasa intrucat a fost sechestrata, abuzata si ucisa, dupa spusele lui Gheorghe Dinca, principalul inculpat in ancheta. De numele sau se leaga si disparitia si .

Un cantaret din Romania a postat un mesaj prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida. Ce a urmat

Un cantaret din Romania a postat un mesaj pe retelele de socializare, in dupa-amiaza zilei de miercuri, prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida. Prima reactie a interpretului. Un cantaret din Romania a postat un mesaj prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida Dragos Udila, cunoscut drept UDDI, devenit .

RENATE WEBER, AVOCATUL POPORULUI: Nu ne-a solicitat nimeni contestarea ordonantei prin care a fost modificata OUG 1142018

Adoptarea, in prima sedinta de guvern din acest an, a ordonantei de urgenta prin care au fost modificate foarte multe prevederi din OUG 1142018 a starnit nemultumirea parlamentarilor social-democrati, care, anterior, au contestat la Curtea Constitutionala legea prin care cabinetul Orban si-a asumat raspunderea in Legislativ pe noile prevederi normative.

Cu ce afectiune se lupta Cristina Topescu. A povestit chiar ea despre calvarul prin care trecea de multi ani

A murit la 59 de ani, fiind gasita fara suflare pe 12 ianuarie 2020 in casa in care locuia. Primele informatii arata o moarte naturala, in somn. Cu ce afectiune se lupta jurnalista? Povestea a fost spusa chiar de ea, intr-un interviu acordat Sandei Nicola. Cu ce afectiune se lupta jurnalista Cristina Topescu? in ultimii .

Parchetul General: DIICOT a finalizat rechizitoriul in cazul Caracal Bogdan Licu a constituit un colectiv care va examina actele de urmarire penala

DIICOT a trimis luni procurorului general interimar Bogdan Licu rechizitoriul in dosarul Caracal, anunta Parchetul General. Institutia spune ca Licu a constituit un colectiv format din procurori care vor examina actele de urmarire penala din dosar si va intocmi un referat cu propuneri, referat care va sta la baza fundamentarii deciziei procurorului general.

Dosarul Caracal. DIICOT transmite detalii terifiante despre faptele lui Gheorghe Dinca: Victima, imobilizata de pat cu un lant, legata la ochi cu banda adeziva. A sugrumat-o cu ambele maini, omorand-o

DIICOT scoate la iveala detalii socante din dosarul Caracal,in care Gheorghe Dinca este acuzat pentru uciderea Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu. Dinca a fost trimis in judecata pentru 8.

Dosarul Caracal. DIICOT transmite detalii terifiante despre faptele lui Gheorghe Dinca: Victima, imobilizata de pat cu un lant, legata la ochi cu banda adeziva. A sugrumat-o cu ambele maini, omorand-o (VIDEO)

DIICOT scoate la iveala detalii socante din dosarul Caracal,in care Gheorghe Dinca este acuzat pentru uciderea Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu. Dinca a fost trimis in judecata pentru 8.

DIICOT explica modul cum a ucis-o Gheorghe Dinca pe Alexandra Macesanu. Detalii socante!

DIICOT l-a trimis in judecata miercuri pe Gheorghe Dinca pentru savarsirea infractiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol si profanare de cadavre, el fiind acuzat ca le-a ucis pe cele doua fete - Luiza Melencu si Alexandra Macesanu - in locuinta sa din Caracal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )