Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cu ce afectiune se lupta Cristina Topescu. A povestit chiar ea despre calvarul prin care trecea de multi ani

Playtech Playtech,
Cu ce afectiune se lupta Cristina Topescu. A povestit chiar ea despre calvarul prin care trecea de multi ani

A murit la 59 de ani, fiind gasita fara suflare pe 12 ianuarie 2020 in casa in care locuia. Primele informatii arata o moarte naturala, in somn. Cu ce afectiune se lupta jurnalista? Povestea a fost spusa chiar de ea, intr-un interviu acordat Sandei Nicola. Cu ce afectiune se lupta jurnalista Cristina Topescu? in ultimii . continuă pe Playtech

Cristina Topescu a murit. Ce spunea despre lunile petrecute in inchisorile comuniste: Am iesit infinit mai puternica

Jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani dupa o viata marcata de incercari, cea mai recenta fiind pierderea tatalui, apreciatul comentator sportiv Cristian Topescu. in perioada comunismului, prezentatoarea de televiziune a fost arestata dupa ce a incercat sa fuga din tara.

Cristina Topescu suferea de o afectiune inspaimantatoare! A povestit totul chiar ea! Aveam senzatia ca ma sfarsesc, ca ma duc!

Jurnalista Cristina Topescu a vorbit, intr-un interviu acordat Sandei Nicola, despre o afectiune inspaimantatoare cu care s-a confruntat mult timp.

Marius Chirca, dezvaluiri cutremuratoare despre Cristina Topescu. Ce a patit inainte sa moara din cauza Primariei

Un alt apropiat al regretatei Cristina Topescu face dezvaluiri. Marius Chirca a povestit, marti, adevarul despre starea generala, din ultima perioada, a prezentatoarei TV. Barbatul este fondatorul unei asociatii pentru protectia animalelor si se cunostea in acest mod cu vedeta. La randul ei, fiica comentatorului sportiv era o mare iubitoare de animale si avea foarte .

Sanda Nicola, confesiune emotionanta despre Cristina Topescu: Am inteles atunci dimensiunea singuratatii ei

Jurnalista Sanda Nicola a scris un text emotionant in care a povestit o ultima intalnire pe care a avut-o cu jurnalista Cristina Topescu si deplange faptul ca televiziunile nu au mai avut loc pentru ea.

Cine a fost dragostea vietii regretatei jurnaliste Cristina Topescu. Ce drama a trait in ultimii 2 ani prezentatoarea TV

Cristina Topescu a murit. Regretata jurnalista iubea animalele, iar toata viata si-a dedicat-o necuvantatoarelor care ii erau cei mai buni prieteni. Medicul oftalmolog Monica Pop a povestit duminica seara, intr-o interventie la Romania TV, despre cea care i-a fost prietena timp de mai multi ani, dar care s-a stins in singuratate.

Stefan Mandachi a primit un telefon-surpriza de la Cristina Topescu, in urma cu o luna: Parca voia sa ma convinga sa nu abandonez vreodata cateii

Afaceristul suceveanStefan Mandachi,devenit cunoscut in intreaga tara dupa ce a construit primul metru de autostrada din Moldova, a povestit intr-o postare pe Facebook prima si ultima discutie pe care a avut-o cu Cristina Topescu.

Unde va fi ingropata Cristina Topescu. Ce a facut jurnalista la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Unde va fi ingropata jurnalista? Ce a facut fosta prezentatoare de televiziune la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori? Unde va fi ingropata Cristina Topescu? Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat o tara intreaga. indragita prezentatoare de televiziune a murit intr-un mod fulgerator.

De ce nu ar fi putut sa se sinucida Cristina Topescu. Ce a dezvaluit acum un psiholog despre starea ei

De la anuntul decesului jurnalistei Cristina Topescu, multa lume si-a pus intrebarea daca este vorba despre un suicid sau daca altele au fost cauzele decesului. Psihologul Lorena Diaconescu a incercat sa explice care ar fi motivele reale ale disparitiei premature a jurnalistei. De ce nu ar fi putut sa se sinucida Cristina Topescu intr-un interviu .

EXCLUSIV De ce a murit Cristina Topescu intr-o casa inchiriata. Adevarul despre locuinta jurnalistei

A murit parasita si gasita dupa trei saptamani, in preaplinul fiintei sale elogiat de oamenii care au cunoscut-o. inconjurata de fiintele pentru care a luptat o viata, cainii, si-a dat ultima suflare in locuinta sa inchiriata. Traiul, viata si datoriile. De ce a murit Cristina Topescu intr-o casa inchiriata? Cristina Topescu a disparut pe 12 .

Ce spune doctorul Cristian Andrei despre boala care a macinat-o pe Cristina Topescu. Cum se manifesta depresia

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Informatia a fost confirmata de politie si de catre seful Ambulantei din Bucuresti. Ce spune doctorul Cristian Andrei despre boala care a macinat-o pe Cristina Topescu Printre primii care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )